Bucas riding rug zebra

Vliegen rijdeken zonder halsdeel. Beschermt je paarden tegen vliegen zodat je ongestoord een buitenrit kan maken en kan trainen.
Waardering:
100% of 100
€ 64,90 € 64,90
Niet op voorraad – binnen 2 – 10 dagen verzonden
Nog %1 beschikbaar
SKU
BUC561-CFG
- +
  •  Gratis verzending boven de €49,-
  •  Voor 00:00 besteld = vandaag verzonden
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Overleg met onze specialisten

Bucas Riding Rug Zebra Vliegen Uitrijdeken

Deze deken beschermt je paarden tegen vliegen zodat je ongestoord een buitenrit kan maken en kan trainen. De deken is van een lichtgewicht en ademende stof gemaakt. Deze variant wordt zonder hals geleverd. De deken is ook beschikbaar met een halsdeel, de Bucas Buzz Off Zebra Riding Rug.

Deze duizelingwekkende vliegendeken met zebra print heeft een desoriënterend effect op vliegen en muggen. Dit zorgt ervoor dat vliegen en muggen op een grote afstand blijven zodat je paard ongestoord  door het bos en/of buitenbak kan lopen

•    UV-werend
•    Zonder halsdeel
•    Zadeluitsparing
•    Staartflap

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat zebra’s minder last hebben van vliegen en andere insecten dan paarden. Dit komt door de zwart / wit verhouding op hun lichaam. Door de weerkaatsing van het licht hebben de strepen een desoriënterend effect op insecten en blijven ze liever uit de buurt van dit duizelingwekkende object. Klik hier om het volledige onderzoek te lezen.

Let wel op! Uit de studie blijkt dat er een bepaalde verhouding zwart en wit moet zijn om een irriterend effect op insecten te hebben. De Bucas Buzz Off Zebra deken heeft deze juiste verhoudingen in het juiste patroon.


Meer informatie
MerkBucas
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bucas riding rug zebra
Uw waardering
  1. Het geheim achter de Zebra vliegendekens.. Het geheim achter de Zebra vliegendekens.. Het geheim achter de zebra dekens! Het is alweer enkele jaren geleden dat de eerste Bucas vliegendeken (geproduceerd door Bucas) met een Zebramotief op de markt verscheen. Ik heb altijd gedacht dat het een hype zou zijn welke binnen een paar seizoenen weer zou verdwijnen, maar de populariteit van deze vliegendekens neemt nog steeds toe. En dat is niet zonder reden, de strepen hebben daadwerkelijk een desoriënterend effect op vliegen, dit zorgt e
© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.