Sectolin Magnesium

Magnesium citraat van Sectolin is ontwikkeld om een magnesiumtekort aan te vullen. Dit supplement van Sectolin bevat magnesium citraat, dit is een snel opneembare vorm van magnesium.

Waardering:
100% of 100
€ 19,95
6 op voorraad - wordt vandaag verzonden
SKU
SE110-CFG

- +
 • Gratis verzending boven de €49,-
 • WhatsApp: +31 (0)653340808
 • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
 • Overleg met onze specialisten
InhoudDagenprijsPrijs per dag
500 gr100€ 19,95€ 0,20
1000 gr200€ 37,95€ 0,19

Sectolin Magnesium

Magnesium citraat van Sectolin is ontwikkeld om een magnesiumtekort aan te vullen. Dit supplement van Sectolin bevat magnesium citraat, dit is een snel opneembare vorm van magnesium. De Sectolin Magnesium bevat 14,5% tot 16,5% elementair magnesium.

Sectolin Magnesium zorgt voor meer ontspanning en een goede spierfunctie.

Sectolin Magnesium, de voordelen:

 • Ontwikkeld om het magnesiumtekort aan te vullen
 • Bevat magnesiumcitraat
 • Draagt bij aan de ontspanning en spierfunctie

Vragen over het gebruik van magnesium? Je leest hier de meest gestelde vragen over magnesium voor paarden.


Meer informatie
MerkSectolin
SubstantiePoeder
Dosering10 g
Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing:

 • Pony: 5 g per dag
 • Paard: 10 g per dag

1 maatscheptje is ongeveer 5 gram. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sectolin Magnesium
Uw waardering
 1. 5 Feiten en fabels over Magnesium 5 Feiten en fabels over Magnesium In deze blog hebben we een aantal feiten en fabels over magnesium op een rijtje gezet!
 2. Hebben paarden een magnesium supplement nodig? Hebben paarden een magnesium supplement nodig? Magnesium speelt een belangrijke rol bij de werking van spieren en zenuwwerking. Paarden die een magnesiumtekort hebben kunnen schrikachtig gedrag vertonen en ‘heet’ zijn. Daarnaast kunnen ze spiertrillingen of verkrampingen vertonen. Echter komt een groot tekort niet vaak voor, omdat gras en hooi normaliter voldoende magnesium bevatten om aan de behoefte van het paard te voldoen. Als je een paard (onnodig) extra magnesium geeft kan dit als resul
 3. Magnesium – krijgt jouw paard hier wel genoeg van binnen? Magnesium – krijgt jouw paard hier wel genoeg van binnen? Magnesium is een belangrijk mineraal dat is betrokken bij verschillende lichaamsprocessen van je paard, waaronder energieproductie, spierspanning, het immuunsysteem, botgezondheid, vruchtbaarheid en temperament. De meeste van ons die met paarden werken zullen bij een laag energieniveau of een chagrijnig paard al snel denken aan een magnesiumtekort. Maar hoe komt het dat dit tegenwoordig zo onder de aandacht is? Het antwoord is relatief simpel. Er
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.