Meld je hier aan om de Cavalor Emergency 911 te testen

Hoe aanmelden?

Stuur een e-mail naar info@dochorse.com waarom jij graag de Cavalor Emergency 911 zou willen testen en welk probleem jou paard heeft. Op vrijdag 8 Augustus ontvangen de door ons uitgekozen testers een e-mail met verdere informatie.

Wat krijg je?

De door ons uitgekozen testers ontvangen 1 spuit Cavalor Emergency 911 t.w.v. € 21.50, graag ontvangen wij na gebruik van dit product de ervaringen van de testers.

Klik hier om het product te bekijken

Informatie over de Cavalor Emergency 911:

Cavalor Emergency 911 is een snelwerkende en licht verteerbare pasta welke bedoeld is voor de dringende behandeling van koliek symptomen en ondersteuning van het spijsverteringssysteem tijdens het transport. Het helpt koliek voorkomen door ondersteuning van de intestinale microflora en de spijsvertering van paarden met chronische darmproblemen. Cavalor Emergency 911 bevat probiotica welke gunstig is voor de versterking van de goede bacteriën in het interne darmkanaal.

- Een supplement speciaal ontwikkelt om het intestinale systeem te ondersteunen tijdens transport en noodsituaties
- Helpt het herstellen/corrigeren van symptomen die geassocieerd worden in geval van koliek door ondersteuning te bieden aan de darmflora en het spijsverteringsstelsel.
- Uitstekende aanvulling voor paarden die lijden aan intestinale stoornissen.

Cavalor Emergency 911 bevat uitgebalanceerde ingrediënten om het darmstelsel van het paard te ondersteunen:

- Probiotica om de goede bacteriën in het darmkanaal te versterken
- Biologisch gistextract dat rijk is aan glucomannanen (GM) en mannan oligosachariden (MOS) om schade aan de darm van het paard te minimaliseren.
- B- vitaminen om A-immunoglobulinen en heilzame bacteriëngroei (bijvoorbeeld bifidobacteriën) te stimuleren. B-vitaminen bevorderen de darmgezondheid en verbeteren de spijsvertering. Hierdoor kunnen schadelijke bacteriën gemakkelijker worden afgeweerd.

FAQ:

Waar is Cavalor Emergency 911 voor bedoeld?

Cavalor Emergency 911 is een supplement dat speciaal ontwikkelt is om de darmen van het paard te ondersteunen tijdens lang transport. Cavalor Emergency 911 is ook bedoeld voor het gebruik bij symptomen van koliek tijdens noodsituaties waarbij eerste hulp noodzakelijk is.

In welke fase van koliek moet ik Cavalor Emergency 911 gebruiken?

Cavalor Emergency 911 dient te worden toegediend gedurende de eerste fase van een mogelijke koliekaanval. Dit omdat dit supplement is ontworpen om ondersteuning te bieden bij de stabilisatie van het darmstelsel van het paard. Als u niet zeker weet in welke fase van een koliekaanval het paard is, dien dan de Cavalor Emergency 911 zo snel mogelijk toe en hou het paard de volgende 20 minuten nauwlettend in de gaten. Als het paard binnen dit tijdbestek geen verbetering toont, bel dan onmiddellijk uw dierenarts voor verdere hulp.

Kan ik Cavalor Emergency 911 ook gebruiken in andere situaties naast lange transport en koliek aanvallen?

Ja, Cavalor Emergency 911 kan helpen ondersteunen bij de algemene gezondheid van het darmenstelsel en zijn daarom uitermate geschikt voor:

- Paarden die gevoelig reageren op  de spijsvertering door plostelingen veranderingen in het milieu.
- Als hulpmiddel bij de spijsvertering na elke vorm van verstoring, bijvoorbeeld bij veranderingen van het dieet.

Wat is het verschil tussen Cavalor Digest, Cavalor Vitaflor en Cavalor Emergency 911?

- Cavalor Digest is ontworpen om diarree en spijsverteringsproblemen tegen te gaan
- Cavalor Vitaflor is ontworpen ter ondersteuning en versterking van de microflora in het darmkanaal van het paard.
- Cavalor Emergency 911 is ontworpen om het darmstelsel van het paard te ondersteunen tijdens het transport en helpen bij het stabiliseren van symptomen die horen bij een koliekaanval.  
 

Klik hier voor meer informatie over paarden met transportproblemen


Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.