Conditie & Prestatie

Wij hebben een groot assortiment aan supplementen ter ondersteuning van de conditie en prestatie van het paard. Dochorse is het online verkooppunt van onder andere TRM, Synovium, NAF, Global Medics, en Equine America. Op zoek naar een ander supplement? Kijk eens bij ons assortiment supplementen.

Advies van een specialist

Wil je meer weten over een van onze supplementen of wil je een passend advies van een van onze specialisten? Neem contact op met Saskia. Saskia weet alles over onze supplementen en kan jou helpen bij het maken van de juiste keuze

Producten 1-20 van 35

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Supplementen voor een betere conditie en meer energie voor jouw paard

Wij hebben een breed assortiment aan supplementen voor een betere conditie en meer energie voor je paard. Deze supplementen helpen de prestaties van jouw paard te verbeteren. Deze supplementen helpen daarnaast bij het vergroten van het uithoudingsvermogen.

Wanneer gebruik ik een supplement voor meer energie?

Als je paard minder energie heeft, lusteloos en vermoeid aanvoelt kan dit verschillende oorzaken hebben. Het is belangrijk om eerst een aantal medische redenen uit te sluiten (zoals een ijzertekort en lage weerstand ed.). Wanner je paard intensief getraind worden veranderen ook de behoeftes aan voedingsstoffen. Als je het gevoel hebt dat je paard minder energie heeft door een intensief trainingsschema kan een supplement je paard meer energie geven en door deze periode heen helpen. Ook wanneer je paard meerdere dagen achter elkaar intensief moet presteren (zoals op meerdaags concours) kan een supplement net het verschil maken.

Supplementen met vitamines en ijzer

Supplementen welke voor meer energie zorgen bevatten vitaminen (voornamelijk vitamine B) en ijzer. Er zijn ook speciale energie boosters is de vorm van een pasta welke je op de dag van concours of zware training kan geven. Red Cell is een veel gebruikt supplement om je paard meer energie te geven. Wij hebben zelf ook goede ervaring met de TRM Ironxcell en de Sterivet Mega-Blud.

Een van onze andere supplementen voor het verbeteren van het uithoudingsvermogen is de Synovium Red & Gold. Dit supplement bevat een hoge concentratie van vitamines, ijzer en mineralen. De vitamines en mineralen leveren een grote bijdrage aan het verhogen van de energie van jouw paard.

Advies van een specialist

Wil je weten welk supplement het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij samen met jou het trainingsschema van je paard kunnen doornemen en kunnen bekijken bij welk supplement jouw paard het meeste baat heeft.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.