Conditie & Prestatie

Producten 1-20 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Farnam Red Cell

    Farnam

    Farnam red cell
    € 22,95 € 18,55

Producten 1-20 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wij hebben een breed assortiment aan supplementen voor een betere conditie en meer energie voor je paard. Deze supplementen helpen de prestaties te verbeteren en vergroten het uithoudingsvermogen.

Als je paard minder energie heeft, lusteloos en vermoeid aanvoelt kan dit verschillende oorzaken hebben. Het is belangrijk om eerst een aantal medische redenen uit te sluiten (zoals een ijzertekort en lage weerstand ed.). Wanner je paard intensief getraind worden veranderen ook de behoeftes aan voedingsstoffen. Als je het gevoel hebt dat je paard minder energie heeft door een intensief trainingsschema kan een supplement je paard meer energie geven en door deze periode heen helpen. Ook wanneer je paard meerdere dagen achter elkaar intensief moet presteren (zoals op meerdaags concours) kan een supplement net het verschil maken.

Supplementen welke voor meer energie zorgen bevatten vitaminen (voornamelijk vitamine B) en ijzer. Er zijn ook speciale energie boosters is de vorm van een pasta welke je op de dag van concours of zware training kan geven. Red Cell is een veel gebruikt supplement om je paard meer energie te geven. Wij hebben zelf ook goede ervaring met de TRM Ironxcell en de Sterivet Mega-Blud.

Wil je weten welk supplement het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij samen met jou het trainingsschema van je paard kunnen doornemen en kunnen bekijken bij welk supplement jouw paard het meeste baat heeft.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.