Back on Track

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Back on Track voor een drachtige merrie? Wij adviseren om de Back on Track producten niet te gebruiken als je merrie drachtig is. Bekijk hier al onze Back on Track dekens.
  2. Hoe werkt Back on Track? De producten van Back on Track zijn gemaakt van een innovatieve stof genaamd Welltex. Deze stof bevat mineralen welke de infrarode warmte van het lichaam weerkaatst. Deze warmte voel je zelf niet, daarom is beter om te spreken van infrarode energie. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond ...
  3. Moet ik het gebruik van Back on Track opbouwen? Ja, wij adviseren om de eerste 2 – 3 dagen het gebruik van de Back on Track producten op te bouwen naar 4 uur per dag. Daarna kunnen de producten 24 uur per dag gedragen worden. Dit geeft het lichaam de kans om aan een intensievere doorbloeding te wennen. Bekijk hier al onze Back on Track dekens.
  4. Kan ik Back on Track producten wassen? Ja, de producten van Back on Track kunnen gewassen worden op 30 graden met een normaal wasmiddel. Wij adviseren geen wasverzachter te gebruiken omdat dit de stof verzwakt. De producten mogen niet in de droger. Bekijk hier al onze Back on Track dekens.
  5. Wordt de werking van Back on Track minder ? Nee, de werking van Back on Track kan niet minder worden. Het keramische materiaal bevindt zich (net als kleurpigment) in de vezels van de stof. Omdat de stof niet slijt of afneemt, wordt ook de werking van de stof na een bepaalde periode niet minder. Bekijk hier al onze Back on Track dekens.
  6. Mag ik de producten i.c.m. een liniment gebruiken? Nee, een liniment of massagelotion zorgt al voor een intensievere doorbloeding. Als je daarbij ook nog eens de producten van Back on Track gebruikt wordt de werking te heftig. Als de doorbloeding te sterk wordt kunnen er zwellingen ontstaan of raakt het lichaam overprikkelt.
per pagina
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.