Bezig met laden...

Back on Track

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Mag ik de producten gebruiken bij mijn drachtige merrie? Wij adviseren om de Back on Track producten niet te gebruiken als je merrie drachtig is.
  2. Hoe werkt Back on Track? De producten van Back on Track zijn gemaakt van een innovatieve stof genaamd Welltex. Deze stof bevat mineralen welke de infrarode warmte van het lichaam weerkaatst. Deze warmte voel je zelf niet, daarom is beter om te spreken van infrarode energie. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond ...
  3. Moet ik het gebruik van de producten opbouwen? Ja, wij adviseren om de eerste 2 – 3 dagen het gebruik op te bouwen naar 4 uur per dag. Daarna kunnen de producten 24 uur per dag gedragen worden. Dit geeft het lichaam de kans om aan een intensievere doorbloeding te wennen.
  4. Kan ik de producten wassen? Ja, de producten van Back on Track kunnen gewassen worden op 30 graden met een normaal wasmiddel. Wij adviseren geen wasverzachter te gebruiken omdat dit de stof verzwakt. De producten mogen niet in de droger
  5. Wordt de werking van de producten minder ? Nee, de werking van de producten kan niet minder worden. Het keramische materiaal bevindt zich (net als kleurpigment) in de vezels van de stof. Omdat de stof niet slijt of afneemt, wordt ook de werking van de stof na een bepaalde periode niet minder.
  6. Mag ik de producten i.c.m. een liniment gebruiken? Nee, een liniment of massagelotion zorgt al voor een intensievere doorbloeding. Als je daarbij ook nog eens de producten van Back on Track gebruikt wordt de werking te heftig. Als de doorbloeding te sterk wordt kunnen er zwellingen ontstaan of raakt het lichaam overprikkelt.

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.