Bucas Recuptex

Producten 1-10 van 22

Van hoog naar laag sorteren
  1. Wat doet de Bucas Recuptex deken? De Bucas recuptex deken stimuleert de bloedcirculatie en bevorderd zuurstof toevoer. De bucas recuptex deken bevorderd daarnaast het herstel en helpt met afvalstoffen afvoer.
  2. Hoe werkt de Bucas Recuptex deken? Door de kooi constructie die de stof van de Bucas recuptex deken verzorgt worden magneet velden vast gehouden (kooi van Faraday) en daardoor wordt de bloedcirculatie gestimuleerd.

 Kijk voor het gehele aanbod Bucas recuptex dekens hier.  
  3. Wat kan ik merken aan mijn paard bij gebruik van de Bucas Recuptex deken? Het paard is losser in zijn lijf. Herstel na zware inzet gaat met de Bucas recuptex deken sneller. De paarden zijn rustiger tijdens transport en beter aan de hulpen. Bij gebruik van de Bucas recuptex deken kan men sneller beginnen aan intensieve belasting.  
  4. Hoe moet ik de Bucas Recuptex deken wassen? De Bucas recuptex mag gewassen worden op maximaal 40 graden. Het advies is om gebruik te maken van de Bucas wash.  
  5. Werkt de Bucas Recuptex deken ook als er een andere deken onder ligt? De Bucas recuptex deken werkt het beste zo dicht mogelijk op de huid. Hoe meer afstand er tussen zit hoe minder de werking.
  6. Hebben jullie ook een zomer variant van de Bucas Recuptex deken? Ja, de bucas Recuptex Light deken. Deze heeft aan de zijkant aan beide zijdes mesh stof (vliegen stof) ipv de Stay-Dry.
  7. Werkt de Bucas Recuptex Light deken minder? Nee, hier zit de zelfde hoeveelheid Bucas Recuptex materiaal in dan de gewone. De Light is de zomer variant.  
  8. Mijn paard zweet onder de Bucas Recuptex deken, is dat erg? Door de bloedcirculatie stimulatie wordt het ook warmer onder de deken. Als het buiten warm is of als er warme dekens erover heen gelegd worden kan dat resulteren in zweten van jouw paard. Dit is geen groot probleem want door de bloedcirculatie stimulatie kan jouw paard niet afkoelen of stijf ...
  9. Kan de werking van de Bucas Recuptex deken stoppen? Nee, de Bucas recuptex deken blijft altijd werken ondanks veelvuldig wassen of jaren gebruik. De deken is onbeperkt houdbaar.
  10. Het gebruik van de bucas Recuptex 2 uur voor het rijden en 2 uur na het rijden lukt mij niet altijd, is dat erg? Bucas recuptex stimuleert de bloedcirculatie, we beïnvloeden en bevorderen natuurlijke processen. Opbouwen naar behoefte en regelmatig langere tijd gebruik heeft geen nadelig effect gegeven. 365 dagen per jaar gebruik raden wij af. Dus af en toe de deken niet gebruiken is verstandig. We horen ...
Pagina
per pagina

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2022 DocHorse. All Rights Reserved.