Test Center

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Wat is het Test Center? Het DocHorse Test Center is speciaal voor producten met een bijzondere werking of relatief onbekend zijn.  De producten zijn relatief duur in aanschaf maar de werking is reeds bewezen in de praktijk en hierdoor is het goed om deze producten te testen vooraf.
  2. Hoe werkt het Test Center? De beschikbare producten in ons Test Center staan op de speciale pagina op onze website. Deze producten zijn te herkennen aan het blauwe blokje in het artikel. Mocht er een product bijzitten die je graag zou willen testen kun je deze bestellen via de site en betaal je deze ook direct. Wij ...
  3. Kan ik meerdere producten testen? Ja, dat is mogelijk. Als je bijvoorbeeld de Bucas Recuptex deken wilt proberen maar ook een Sprenger bit dan kunnen beide producten tegelijk besteld worden en getest worden.
  4. Kan ik ook een product langer testen dan een week? Mocht je door omstandigheden niet in de mogelijkheid zijn om binnen een week het product te testen kun je het beste even contact opnemen met ons om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor het langer testen van een product.
  5. Wat zijn de kosten voor het testen van een product? Als je een product wilt testen dan dien je het product volledig aan te schaffen en de aankoopprijs te betalen. Na een week kun je aangeven of je een nieuwe variant wilt ontvangen, deze ontvang je kosteloos van ons. Wil je het aankoopbedrag retour dan boeken wij dit terug min de verzendkosten van ...
  6. Kan ik producten testen die niet in het Test Center staan? Heb je een product gevonden en je wilt deze graag vooraf testen maar deze is niet beschikbaar in ons Test Center? Dan kun je het beste even contact opnemen met onze klantenservice om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2022 DocHorse. All Rights Reserved.