Hoe plaats ik een bestelling?

Je kunt een bestelling plaatsen door naar het gewenste product op de website te gaan (indien nodig de juiste kleur en maat selecteren), en op de knop ‘in winkelwagen’ te klikken. Als je meerdere (dezelfde) artikelen wilt toevoegen kun je dit aantal in het veld ‘aantal’ aanpassen voordat je de producten in je winkelwagen plaatst.

Je kunt je winkelwagen bekijken door rechts bovenin op het winkelmandje te klikken. Je krijgt dan een uitklapscherm te zien waar de inhoud van je bestelling in te zien is. Ook hier kun je eventueel nog de aantallen aanpassen. Je kunt in dit scherm ook klikken op ‘bekijk en bewerk winkelwagen’. Om af te rekenen klik je op de blauwe knop ‘Ga door naar afrekenen’. Je wordt dan naar de checkout pagina geleid. Vul hier je adresgegevens in, of log in met je account.

Na je adresgegevens te hebben ingevuld kun je kiezen voor een verzendwijze. De opties zijn PostNL, DPD, bezorging bij een servicepunt of afhalen bij DocHorse. Selecteer jouw voorkeur en klik op volgende. Op de volgende pagina kun je de gewenste betaalwijze selecteren en eventueel een kortingscode invullen.

Let op: als je kiest voor betaling via bankoverschrijving zal je bestelling pas in behandeling worden genomen wanneer we je betaling hebben ontvangen. Selecteer de door jou gewenste betaalmethode en klik op de blauwe knop met ‘plaats bestelling’, en volg de stappen op het scherm om de betaling te kunnen afronden.

Na het afronden van de betaling zul je weer worden teruggeleid naar de homepage. Een bevestiging van je bestelling zal naar het opgegeven emailadres worden verzonden.

Categories: Help Algemeen Bestellen
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.