HorsePal Dekenssensor

Koop nu een waterdichte Rambo deken en ontvang een gratis HorsePal sensor!

Hoe werkt het?

De Horsepal sensor is heel eenvoudig. Wanneer je de sensor bevestigd aan je deken meet deze de temperatuur onder de deken van je paard. Naast de temperatuur meet de sensor ook de vochtigheid. Met de app op je telefoon kun je de gegevens eenvoudig verzamelen. Het voordeel van deze sensor is dat je eenvoudig en snel kan bepalen hoe warm je paard het heeft onder de huidige dekens en of je eventueel een dikkere of dunnere deken op moet leggen.

De app kan de data van de sensor opvangen wanneer je op 30 meter afstand bent. Je kunt dan via Bluetooth contact maken met de app en eenvoudig de laatste data updaten. De data blijft 3 dagen beschikbaar.

Hoe maak je de sensor vast?

De sensor is op een aantal manieren vast te maken aan de deken. Bij de verpakking wordt een touwtje meegeleverd waarmee de sensor makkelijk aan de bevestigingspunten van de deken vast gemaakt kan worden. Daarnaast kun je de sensor vastnaaien aan de deken en kun je een klein gaatje in je deken maken waarmee de sensor vastgemaakt kan worden. Bekijk hier hoe je de sensor vastmaakt.

Wanneer de sensor op de juiste plaats vastgemaakt is, kan er geen schade ontstaan door rollen of liggen. De sensor moet bevestigd worden ter hoogte van de schouder aan de linkerkant van het paard.

 Hoelang gaat de sensor mee?

De sensor heeft een batterij welke 1-2 jaar mee zou moeten gaan. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat de batterij snel leeg is. De batterij is vervangbaar en is verkrijgbaar in de meeste winkels.

De sensor is bestand tegen water maar wij adviseren de sensor vast te maken onder de deken en te bevestigen in het handige zakje welke meegeleverd wordt.

De app is op dit moment alleen nog beschikbaar voor de Iphone en snel te downloaden. Na het downloaden kun je de gegevens van je paard invoeren en de omstandigheden van de stal zodat de temperatuur heel precies vastgesteld kan worden. Tevens kan de app zien wat voor weer het is en wordt hier ook rekening mee gehouden met het vaststellen van de vochtigheid.

  

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.