Been & Pezen

Bezig met laden...

Bij Dochorse vind je een nauwkeurig samengesteld assortiment aan voedingssupplementen voor de ondersteuning bij herstel na een sportblessure. Bij Dochorse verkopen we supplementen voor benen en pezen van onder andere Puur, NAF, Synovium en Equine America. Niet opzoek naar een supplement voor benen en pezen maar naar andere voedingssupplementen? Kijk ook eens bij onze andere MSM supplementen.

Advies van een specialist

Heb jij vragen over een van onze supplementen voor benen en pezen of wil weten welk supplement geschikt is voor jouw paard? Neem contact op met onze specialist Saskia. Saskia weet alles van onze supplementen en kan jou helpen bij het maken van een keuze voor het juiste supplement.

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Synovium MSM Pure

  Synovium

  Synovium msm pure
  Waardering:
  100%
  € 46,50
 2. Synovium MSM Optimal-C

  Synovium

  Synovium msm optimal-c
  Waardering:
  100%
  € 56,50
 3. Phytonics Tendon Comp
  € 25,95
 4. Puur Pees
  € 22,95
 5. Puur MSM

  Puur

  Puur msm
  Waardering:
  60%
  € 41,45
 6. NAF MSM

  NAF

  Naf msm
  Waardering:
  100%
  € 28,50
 7. Global medics tendon cure

  Global Medics

  Global medics tendon cure
  Waardering:
  100%
  € 169,00
 8. Equine America MSM Powder

  Equine America

  Equine america msm
  Waardering:
  80%
  € 31,00
 9. Traumeel Druppels
  € 37,50
  Niet op voorraad

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij DocHorse vind je een nauwkeurig samengesteld assortiment aan voedingssupplementen welke ondersteuning bieden bij het herstel na een sportblessure. Deze supplementen dragen bij aan het vormen van nieuw bindweefsel.

Waar moet een voedingssupplement voor de pezen aan voldoen?

Een supplement wat goed is voor het bindweefsel bevat altijd zwavel ook wel MSM (organisch gebonden zwavel). Zwavel draagt bij aan het herstel. Een MSM supplement wat ook Vitamine C bevat bevordert de opname van MSM en beschermt de cellen (door de antioxidanten).

Onze bestsellers voor een MSM supplement op een rij

De Synovium MSM Optimal C bevat een goed opneembare vorm MSM + vitamine C, door de toevoeging van vitamine C wordt de werking van MSM versterkt en de opname verbeterd. Tevens is de Tendon Cure van Global Medics een uitstekend supplement ter ondersteuning van de pezen, dit supplement bevat tevens collageen (verbindingsstof).

De Tendon Cure van Global Medics is geschikt voor paarden die aan het herstellen zijn van een peesblessure, of een blessure aan de banden of ligamenten. Deze Tendon Cure is geschikt als aanvulling op de behandelmethode van de dierenarts.

Koel ook de benen van jouw paard

Daarnaast adviseren wij altijd om de benen van je paard te koelen, bekijk hier ons assortiment aan koelingsproducten. Wij hebben meerdere koelingsproducten voor jouw paard in ons assortiment. Zo zorgen de Kentucky Cryo Ice boots naast bescherming van het been ook voor een sneller herstel na een zware inspanning. 

Als je de benen van jouw paard liever koelt met water kun je de Equine Legcooler gebruiken. Het koelen met water kost echter wel veel meer tijd, de benen moeten namelijk minimaal 20 minuten gekoeld worden voor het juiste effect.

Tevens verkoopt Dochorse de Ice Vibe boots van Horseware. Deze cooling boots zijn inzetbaar bij, maar ook ter vermindering van gallen, peesblessures, kneuzingen en verstuikingen. Deze Ice Vibe boots zijn tevens te testen in ons Testcenter! 

 

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.