Hormonen

Bezig met laden...

Bij DocHorse vind je een breed assortiment aan voedingssupplementen voor je paard voor een regelmatige cyclus. Deze supplementen worden gebruikt voor hengstige merries en slecht te hanteren hengsten. Wij hebben supplementen in ons assortiment van onder andere NAF, Sectolin, Puur en Cavalor. Onze bestseller is de NAF Oestress. Op zoek naar een ander supplement? Kijk eens bij onze overige supplementen voor jouw paard.

Advies van een specialist

Wil je meer weten over een van onze supplementen of wil je een passend advies van een van onze specialisten? Neem contact op met Saskia. Saskia weet alles over onze gedragssupplementen en kan jou helpen bij het maken van de juiste keuze

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. NAF Laminaze
  € 30,95
 2. Sectolin Monk's Pepper
  € 12,95
 3. Phytonics HormOne

  Phytonics

  Phytonics hormone
  Waardering:
  100%
  € 25,95
 4. Phytonics Gluco Balance Paard

  Phytonics

  Phytonics gluco balance
  Waardering:
  99%
  € 61,95
 5. Puur Hormone

  Puur

  Puur hormoonbalans
  Waardering:
  100%
  € 21,95
 6. Puur Oestro

  Puur

  Puur oestro
  Waardering:
  100%
  € 24,95
 7. naf oestress vloeibaar
  € 37,25
 8. naf oestress

  NAF

  Naf oestress poeder
  Waardering:
  100%
  € 42,95
 9. NAF cushinaze

  NAF

  Naf cushinaze
  Waardering:
  100%
  € 67,95
 10. Equine America No More Moods
  € 61,00
 11. Cavalor venus

  Cavalor

  Cavalor venus
  Waardering:
  80%
  € 36,95

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij DocHorse vind je een breed assortiment aan voedingssupplementen voor je paard voor een regelmatige cyclus. Deze supplementen worden gebruikt voor hengstige merries en slecht te hanteren hengsten. Merries welke hengstig zijn kunnen ander gedrag vertonen dan normaal, ze kunnen lastig zijn met rijden en gevoelig op je been reageren.

Supplementen voor hengstige merries

Supplementen voor hengstige merries en merries met een onregelmatige cyclus bevatten veelal Monnikspeper. Monnikspeper, ook wel Kruisboom bessen of vitex agnus-castus extract heeft een bijzonder goede werking op het reguleren van de cyclus.

Wij hebben supplementen voor een regelmatige cyclus in een vloeibare vorm maar ook in de vorm van gedroogde kruiden.

NAF Oestress voor paarden

Een van onze best verkochte producten die bijdragen aan een regelmatige cyclus is de NAF Oestress. De NAF Oestress is gemaakt van natuurlijke ingredienten en zorgt voor een hormoonhuishouding welke in balans is voor de merrie. De hormoonspiegel wordt met dit supplement ondersteund, waardoor het paard zich meer geneigd voelt om zich te ontspannen, en zich daarmee te concentreren op het werk. 

De NAF Oestress is geschikt voor dagelijks gebruik en moet gevoerd worden in de lente- en het zomerseizoen. Het supplement is ook geschikt om het hele jaar door te geven indien dit nodig is. De NAF Oestress is er zowel in poedervorm als in de vloeibare variant.

Equine America No More Moods

De Equine America No More Moods, is een voedingssupplement dat op een natuurlijke wijze zorgt voor een regelmatige cyclus van jouw paard. Dit voedingssupplement is op kruidenbasis en is in vloeibare vorm verkrijgbaar. De Equine America is daarnaast ook geschikt voor merreis die tijdens de hengstigheid moeilijker te handelen zijn. Dit product is echter niet geschikt voor drachtige merries.

Advies van een van onze specialisten

Vragen over een van onze supplementen? Neem contact op met een van onze specialisten of lees de blog over de geslachtshormonen en de hormoonhuishouding van je paard.

 

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.