Trust Inno Sense

Producten 1-20 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Trust Inno Sense / Flexi Bitten

De Trust Inno Sens bitten zijn bij DocHorse verkrijgbaar in 3 verschillende mondstukken.

Trust Inno Sense Flexi Soft

Het flexi soft mondstuk is een recht mondstuk welke zeer flexibel en buigzaam. Dit bit is geschikt voor paarden welke moeite hebben contact met de hand te maken en dit uiten door achter de teugel te kreupen. Dit bit is zeer vriendelijk en geschikt voor jonge paarden. Niet geschikt voor sterke paarden.

Trust Inno Sense Medium

Het medium mondstuk met tongboog is licht buigzaam. Dit bit is geschikt voor paarden welke een dikke of gevoelige tong hebben. Door de tongboog wordt de druk midden op de tong verminderd. Het bit heeft een vriendelijke inwerking door het licht buigzame mondstuk.

Trust Inno Sense Hard

Het harde mondstuk met tongboog is niet buigzaam. Dit bit is geschikt voor paarden met een gevoelige tong Door de tongboog wordt de druk midden op de tong verminderd. Het bit heeft een directere inwerking maar is tevens geschikt voor paarden met een gevoelige mond door het kunststof materiaal.

Materiaal Trust Inno Sense

De mondstukken zijn gemaakt van de kunststof TPU en hierdoor flexibel. Bitten met een flexibel mondstuk kunnen voor alle paarden gebruikt worden maar zijn in het bijzonder geschikt voor jonge paarden en paarden met een gevoelige mond. Het gebruikte kunststof is FDA approved, wat wil zeggen dat het materiaal niet giftig is en geen weekmakers bevat. De bitten zijn bovendien heel solide door de toepassing van een flexibele kern van roestvrij staal.

De TRUST Flexi Bits zijn verkrijgbaar met verschillende kaakstukken zoals loose ring, eggbut, baby pelham en vele andere soorten. De bitten zijn herkenbaar aan het TRUST logo aan beide zijden van het mondstuk. Bovendien worden alle TRUST bitten gemaakt bij een eigen productie in Oisterwijk, wat de bitten een handgemaakt Nederlands product maakt.

Alle bitten uit het Flexi Soft assortiment zijn 20 mm dik.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.