Bucas Power Turnout

Op zoek naar een Bucas Power Turnout deken voor je paard? Dan ben je bij DocHorse aan het juiste adres. Wij hebben een ruime voorraad van alle modellen van de Bucas Power Turnout deken. Deze zilverkleurige deken is het paradepaardje onder de Bucas dekens.

Advies van een Bucas Power Turnout expert

Neem dan contact op met Charlotte. Charlotte heeft al onze paardendekens op meerdere paarden gepast en weet alle in’s en out’s van iedere deken en kan je daarom van een passend advies voorzien.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De Bucas Power Turnout deken is een alles in 1 deken voor je paard. Deze innovatieve Bucas deken kan tussen een temperatuur van -10 en +16 graden gebruikt worden. De buitenkant van deze deken heeft een zonreflecterende eigenschap zodat je paard het niet te warm krijgt op een zonnige dag.

De binnenkant is voorzien van een antibacteriële Stay Dry binnenvoering. Deze stof isoleert de lichaamswarmte van je paard als geen ander waardoor de deken altijd de perfecte temperatuur heeft. Een andere eigenschap van de Stay Dry binnenvoering is dat deze altijd droog is, de Power Turnout kan dus op een bezweet paard gelegd worden, het vocht wordt direct afgevoerd, de binnenkant van je deken voelt altijd droog aan, wel zo prettig voor je paard.

De Bucas Power Turnout is gemaakt van een oersterke ballistic nylon stof. Deze stof is op een bepaalde manier geweven met een sterk garen waardoor hij scheurvast is. Mocht er toch een scheurtje in de deken ontstaan (door bv een scherp voorwerp) dan scheurt de deken niet verder door.

Welke soorten Bucas Power Turnout zijn er?

Er zijn 2 soorten dekens in de Bucas Power Turnout range. De Bucas Power Turnout Light is een deken zonder vulling welke te gebruiken is tussen een temperatuur van -10 en +16 graden, deze paardendeken kan je dus voor alle seizoenen gebruiken. Mocht het nou heel erg koud worden dan is er nog de Bucas Power Turnout Extra, deze deken heeft een 300 grams vulling en is geschikt om te gebruiken bij een temperatuur tussen de -25 en +13 graden.

Pasvorm van de Bucas Power Turnout

De Bucas Power Turnout deken heeft de bekende Bucas pasvorm. Door de plooien bij de schouders heeft je paard extra bewegingsvrijheid en schuurt de deken niet. Speciaal voor paarden met een lage halsaanzet en brede hals heeft Bucas de Power Turnout Big Neck ontwikkelt. Deze deken heeft een extra ruime halsopening zodat hij goed past op koudbloeden en hengsten.

Bucas Power Turnout - Good to know

1. Er is een los verkrijgbare Bucas Power Turnout hals verkrijgbaar. De hals zorgt voor meer bescherming en warmte.

2. Aan de Bucas Power Turnout dekens kunnen ook los verkrijgbare onderdekens bevestigd worden, dit zijn de Bucas Quilt dekens.

3. De Power Turnout dekens hebben een rode en antibacteriële Stay Dry binnenvoering.

4. Je shop bij ons altijd de Bucas Power Turnout in de aanbieding. Heb je de deken ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons weten!

Persoonlijk Bucas dekenadvies

Wil je weten welke Bucas deken het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met onze dekenspecialist Charlotte. Charlotte heeft alle Bucas dekens op meerdere paarden gepast en kan je daarom van een persoonlijk advies voorzien.

Welke maat Bucas deken?

Twijfel je over welke maat Bucas deken jouw paard heeft? Neem dan een kijkje bij deze handige Bucas maattabel.

Benieuwd naar onze ervaring met de Bucas Power Turnout deken? In deze blog delen wij onze ervaring.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.