Bucas Anniversary

Op zoek naar een Bucas Anniversary deken? Wij zijn het online verkooppunt met de grootste voorraad Bucas Anniversary dekens voor jouw paard. De Anniversary dekens waren in de eerste instantie ontwikkelt als een limited edition ter ere van het 35 jarige bestaan van Bucas, maar door de enorme populariteit van deze dekens is de collectie standaard geworden. De Bucas Anniversary dekens zijn waterdichte turnout dekens. Is een Anniversary deken toch niet helemaal wat je zoekt? Neem dan eens een kijkje bij al onze Bucas dekens.

Advies van een Bucas dekenspecialist

Wil je weten welke Bucas Anniversary deken geschikt is voor jouw paard of heb je vragen over de technische specificaties van deze deken? Neem dan contact op met Charlotte. Charlotte heeft alle Bucas dekens op meerdere paarden gepast en kan je daarom van een goed advies voorzien.

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Bucas Anniversary dekens zijn ontwikkelt als limited edition collectie ter ere van het 35-jarige bestaan van Bucas. Door de enorme populariteit is de collectie standaard geworden en altijd uit voorraad leverbaar.

Waarom is Bucas Anniversary zo populair?

De Bucas Anniversary deken is de eerste deken van Bucas met een stay-dry voering en een 600D ripstop buitenkant. De buitenkant van deze waterdichte deken is dus niet zo sterk als ballistic nylon (zoals de Smartex, Atlantic en Power Turnout dekens) maar dit maakt de deken wel gelijk een stuk gunstiger qua prijs. Als je dus iets minder waarde hecht aan een oersterke buitenkant maar je paard wel wil laten profiteren van de stay-dry voering is dit de perfecte deken voor jouw paard.

Bucas Anniversary stay-dry

De gepatenteerde stay-dry voering van Bucas heeft de unieke eigenschap om vocht 100% af te voeren, de voering neemt dus geen vocht op waardoor de binnenkant van de deken ten alle tijden droog aanvoelt. Je kan de deken dus op een bezweet paard leggen zonder dat de deken gaat plakken.

Welke soorten Bucas Anniversary zijn er?

De Bucas Anniversary dekens komen in verschillende uitvoering. Zo hebben wij een turnout deken zonder vulling en een winterdeken met een 150 grams vulling. In de onderstaande afbeelding staat weergegeven wanneer je welke Bucas Anniversary deken bij welke temperatuur kan gebruiken.

Bucas Anniversary tempratuur

Onderdekens aan de Bucas Anniversary?

Helaas kan je geen Bucas onderdekens of een losse hals aan de Anniversary turnout bevestigen.

Welke Bucas deken voor jouw paard?

Twijfel je over welke Bucas deken het meest geschikt is voor jouw paard? Onze dekenspecialist Charlotte helpt je graag met het maken van de juiste keuze. Door een aantal vragen met je door te nemen krijgt ze een goed beeld van jouw paard en wensen, aan de hand hiervan kan ze samen met jou op zoek gaan naar de perfecte deken voor jouw paard.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.