Bucas Freedom

Op zoek naar een Bucas Freedom deken? DocHorse is de dekenspecialist met de grootste voorraad Bucas Freedom dekens voor je paard. Of je nou op zoek bent naar een zomerdeken, vliegendeken of regendeken, wij hebben het voor je.

De Freedom collectie van Bucas is standaard verkrijgbaar in het blauw en daarnaast in 2 wisselende seizoenskleuren. De Bucas Freedom deken is een mooie basic paardendeken zonder technische eigenschappen. Is een Bucas Freedom deken toch niet helemaal wat je zoekt? Neem dan eens een kijkje bij al onze andere Bucas dekens.

Advies van een Bucas dekenspecialist

Wil jij weten welke Bucas Freedom deken het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met onze dekenspecialist Charlotte. Charlotte is de expert op het gebied van Bucas dekens. Ze heeft al onze paardendekens op meerdere paarden gepast en kan je daarom van een goed advies voorzien.

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Bucas Freedom deken is de meest basic deken in de Bucas collectie. De deken heeft geen technische specificaties zoals een ballistic nylon buitenkant en stay-dry fleece voering, als je een iets luxere Bucas deken zoekt neem dan eens een kijkje bij de Smartex, Irish Turnout of Power Turnout dekens.

De Bucas Freedom collectie bestaat uit een waterdichte turnout deken (regen- en winterdeken), een zomerdeken, een staldeken en een vliegendeken.

Welke soorten Bucas Freedom dekens zijn er?

Bucas Freedom Turnout

De waterdichte turnout dekens in de Freedom collectie hebben een 600D ripstop buitenkant. De dekens zijn verkrijgbaar zonder vulling, een 150 g en 300 g vulling. De Freedom Light is geschikt voor zowel voorjaar als najaar en te gebruiken bij een temperatuur tussen de 8°C en 14°C. Voor de winter is er de Freedom medium voor een temperatuur tussen de -5°C en 10°C en de Freedom extra voor een temperatuur tussen de -10°C en 8°C.

Bucas Freedom Stable

De staldekens in de Freedom collectie zijn zowel met als zonder vulling verkrijgbaar. De deken zonder vulling is de zomerdeken of ook wel de Twill Sheet genoemd, perfect voor de seizoenswisseling. De Freedom staldeken is daarnaast ook verkrijgbaar met een 150 g en 300 g vulling.

Bucas Freedom Vliegendeken

De Bucas Freedom vliegendeken is een prima basic vliegendeken om je paard in de zomer te beschermen tegen vliegen. De deken is standaard in het zilver verkrijgbaar en daarnaast ook in 2 wisselende seizoenskleuren.

Onderdekens aan de Bucas Freedom Turnout?

Helaas kan je geen Bucas onderdekens of een losse hals aan de Freedom turnout bevestigen.

Welke Bucas deken voor jouw paard?

Twijfel je over welke Bucas deken het meest geschikt is voor jouw paard? Onze dekenspecialist Charlotte helpt je graag met het maken van de juiste keuze. Door een aantal vragen met je door te nemen krijgt ze een goed beeld van jouw paard en wensen, aan de hand hiervan kan ze samen met jou op zoek gaan naar de perfecte deken voor jouw paard.

Twijfel je over de maat? Bekijk dan hier onze handige Bucas maattabel.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.