Bucas Winterdeken

Op zoek naar een Bucas winterdeken voor jouw paard? DocHorse is de dekenspecialist met de grootste voorraad Bucas dekens. Wij hebben een ruime keuze Bucas winterdekens in de aanbieding voor je paard. Een Bucas winterdeken is een waterdichte turnout deken met vulling. Als je op zoek bent naar een waterdichte Bucas deken zonder vulling neem dan eens een kijkje bij de Bucas regendekens. De Bucas winterdekens zijn onder te verdelen in verschillende collecties waaronder de Bucas Power Turnout, Bucas Smartex en Bucas Irish Turnout.

Welke Bucas winterdeken voor jouw paard?

Twijfel je over welke deken het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met onze dekenspecialist Charlotte. Charlotte heeft al onze dekens op meerdere paarden gepast en kan je daarom van een goed advies voorzien.

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Als je op zoekt bent naar een Bucas winterdeken ben je bij DocHorse aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op het gebied van paardendekens en hebben de grootste voorraad Bucas dekens in de aanbieding.

Een Bucas winterdeken is een turnout deken met een vulling, de extra vulling zorgt voor meer isolatie en houdt je paard lekker warm in de winter. Alle Bucas winterdekens zijn waterdicht en worden ook wel Bucas Turnout dekens genoemd. Als je op zoek bent naar een waterdichte deken zonder vulling hebben wij ook Bucas regendekens. Heeft Bucas niet helemaal wat je zoekt? Neem dan eens een kijkje bij al onze winterdekens voor paarden.

Welke Bucas winterdekens zijn er?

1. Bucas Power Turnout Extra

Dit is een super-de-luxe Bucas winterdeken met een 300 g vulling. Deze winterdeken heeft een (zilverkleurige) zon reflecterende buitenkant en een antibacteriële staydry binnenvoering. Het is ook mogelijk om een losse hals aan de deken te bevestigen. Deze winterdeken kan gebruikt worden bij een temperatuur tussen de -25 en +13 graden.

2. Bucas Smartex Medium en Extra

Deze Bucas winterdeken heeft een oersterke ballistic nylon buitenkant en een stay-dry binnenvoering zodat je paard ten alle tijden droog is. De deken kan daarom ook op een bezweet paard gelegd worden. Deze winterdeken is er in 2 uitvoering, de Smartex Medium heeft een 150 g vulling en de Smartex Extra heeft een 300 g vulling. De Smartex Extra is er ook in een Big Neck uitvoering, deze pasvorm is geschikt voor hele brede paarden. Het is ook mogelijk om aan deze dekens een losse hals te bevestigen.

3. Bucas Atlantic

Dit model deken is vrij nieuw in de collectie van Bucas. De winterdeken heeft wel een oersterke ballistic nylon buitenkant maar geen stay-dry voering. De Atlantic dekens hebben een dermo-care binnenvoering. Deze voering voert tot 80% van het vocht af (stay-dry voert 100% af) en is heel zacht voor de huid. Dit maakt de deken geschikt voor paarden welke geschoren zijn. De Atlantic deken is er in 2 uitvoering, de Atlantic Medium met een 200 g vulling en de Atlantic Extra met een 400 g vulling. Ook aan deze winterdeken kan een losse hals bevestigd worden.

4. Bucas Irish Turnout

De Irish Turnout Light heeft een 1200D rip-stop buitenkant (dit is minder sterk dan ballistic nylon) en een nylon binnenvoering (dus geen stay-dry). De winterdeken komt in 2 uitvoeringen, de Irish Turnout Medium met een 150 g vulling en een Irish Turnout Extra met een 300 g vulling. Aan deze deken kan ook een losse hals bevestigd worden.

Advies over Bucas Dekens

Wil je weten welke Bucas winterdeken het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met onze dekenspecialist Charlotte. Charlotte neemt een aantal vragen met je door zodat ze een goed beeld van je paard en jouw eisen heeft, aan de hand hiervan gaat ze samen met jou op zoek naar de perfecte deken!

Bucas Maattabel

Twijfel je over welke maat Bucas deken jouw paard heeft? Neem dan een kijkje bij deze handige Bucas maattabel.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.