Bucas Atlantic

Op zoek naar een Bucas Atlantic deken voor jouw paard? Wij zijn de dekenspecialist met de grootste voorraad Bucas Atalantic dekens. De Bucas Atlantic dekens hebben een oersterke (ballistic nylon) buitenkant maar hebben (in tegenstelling tot de andere sterke turnout dekens) geen stay-dry voering maar een vernieuwde dermo-care voering.

De dermo-care voering voelt super glad aan en heeft 50% vochtafdrijvende eigenschappen (stay-dry voert 100% vocht af). De dermo-care voering is perfect als je liever geen fleece in jouw deken wilt. Is de Bucas Altantic toch niet helemaal wat je zoekt? Neem dan eens een kijkje bij al onze andere Bucas dekens.

Advies van een Bucas dekenspecialist

Wil je weten welke Bucas Atlantic deken geschikt is voor jouw paard of heb je vragen over de technische specificaties van deze deken? Neem dan contact op met Charlotte. Charlotte heeft alle Bucas dekens op meerdere paarden gepast en kan je daarom van een goed advies voorzien.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De Bucas Atlantic dekens zijn voorzien van een oersterke ballistic nylon buitenkant en de vernieuwde dermo-care voering. De dermo-care voering voert tot wel 50% vocht af waardoor de deken altijd droog aanvoelt, wel zo prettig voor je paard. De dermo-care voering is heel zacht voor de huid van je paard en daarom ook erg geschikt voor geschoren paarden.

Welke Bucas Atlantic dekens zijn er?

  • Bucas Atlantic Turnout 50 g. Deze waterdichte turnout deken heeft een lichte vulling van 50 g en is geschikt om te gebruiken bij een temperatuur tussen de 0 en +2 graden
  • Bucas Atlantic Turnout 200 g. Deze waterdichte winterdeken heeft een 200 g vulling en is geschikt om te gebruiken bij een temperatuur tussen de -12 en +8 graden.
  • Bucas Atlantic Turnout 400 g. Deze waterdichte winterdeken heeft een warme 400 g vulling en is geschikt om te gebruiken bij een temperatuur tussen de -20 en + 5 graden.

Bucas Atlantic

Bucas Atlantic - Good to know

  • Voor alle dekens is ook een los verkrijgbare Bucas Atlantic Hals verkrijgbaar. Een losse hals zorgt voor weer voor extra warmte en bescherming.
  • Aan de Bucas Atlantic dekens kunnen ook losse onderdekens (Bucas Quilts) bevestigd worden. Zo verander je in een handomdraai de warmte van je deken.
  • De Bucas Atlantic dekens zijn bij ons altijd in de aanbieding. Ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons weten!

Heb je toch liever een stay-dry fleece voering voor je paard? Neem dan eens een kijkje bij onze Bucas Smartex en Bucas Power Turnout dekens.

Welke Bucas Atlantic deken voor jouw paard?

Twijfel je over welke Bucas deken het meest geschikt is voor jouw paard? Onze dekenspecialist Charlotte helpt je graag met het maken van de juiste keuze. Door een aantal vragen met je door te nemen krijgt ze een goed beeld van jouw paard en wensen, aan de hand hiervan kan ze samen met jou op zoek gaan naar de perfecte deken voor jouw paard.

© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.