ASU

Weergaven
ASU

ASU staat voor Avocado Soybean Unsaponifiables. Ook wel onverzeepbare extracten van soja en avocado. Onverzeepbare extracten bevatten een groot aandeel aan lipiden, welke een therapeutische werking kunnen hebben. Onverzeepbaar houdt in dat de fractie van de bestanddelen van een olie zich niet omvormt in zeep en die onoplosbaar blijft in water met wel oplosbaar is in een organisch solvent.

 

asu-wiki

ASU is in de humane wereld al lange tijd bekend en bewezen, Equine America is de eerste producent die ASU heeft verwerkt in een supplement voor paarden.

ASU bevordert de aanmaak van collageen, collageen is 1 van de hoofdbestanddelen van kraakbeen. Het kraakbeen zorgt voor een goede smering tussen de gewrichten, erg belangrijk dus om gewrichtsproblemen en –slijtage te voorkomen. Daarnaast hebben de onverzeepbare extracten van soja en avocado olie een ontstekingsremmende en pijnstillende werking.

De verhoudingen van onverzeepbare extracten van soja en avocado moet 2 op 1 zijn.

De ASU is op zichzelf goed inzetbaar bij lichte vorming van artrose. Bij ernstige gewrichtsproblemen adviseren wij de ASU in combinatie met een supplement te geven welke chondroitine, glucosamine en hylaronzuur bevat, deze ingrediënten hebben een versterkend effect op elkaar.

Gerelateerde berichten
Bromelaïne
Bromelaïne wordt gewonnen uit de stengels en het sap van de ananasplant. Bromelaïne is een mengsel van proteolytische enzymen welke zorgen voor de vertering van eiwitten. In de humane wereld wordt Bromelaïne al veel gebruikt bij aandoeningen als artrose, reuma, zwellingen, ontstekingen en spijsverteringsproblemen...
Yucca Schidigera
Yucca Schidigera is een plant welke voorkomt in de woestijngebieden van de VS en Mexico. Deze plant bevat steroïden saponinen, deze stof wordt humaan al veel toegepast bij patiënten met artrose en reumatische klachten. Deze steroïden saponinen hebben een krachtige ontstekingsremmende werking...
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.