Supplementen in de winter? Kies voor TRM!

Weergaven
Supplementen in de winter? Kies voor TRM!

We zien de temperaturen zo langzaamaan weer dalen en de winter is weer op komst. Hoe beïnvloedt dit de manier waarop we onze paarden moeten voeren en verzorgen? Lees het in deze blog!

De specialisten van TRM zijn er zeker van; Prevention is the best cure. Dus tijd om alvast de juiste maatregelen te nemen voordat het seizoen weer gaat veranderen. Volg het door TRM samengestelde ‘Winter Care’ programma om jouw paard goed de winter door te helpen.

TRM heeft de top drie Essentials voor de winter samengesteld om ervoor te zorgen dat jouw paard zich ook in de winter topfit voelt.

De Curragh Carron Oil van TRM

Deze omega draagt bij aan een gezonde spijsvertering van jouw paard. Als de temperaturen weer gaan dalen, moet je ervoor zorgen dat jouw paard genoeg brandstof blijft behouden. In de winter hebben paarden over het algemeen meer energie nodig omdat ze zichzelf warm moeten houden, zeker als je paard 24/7 buiten staat. Belangrijk is dus om na te denken over het eventueel bijvoeren van een kwaliteitsolie zoals die van TRM. Als je de olie dagelijks consequent bijvoert draagt het bij aan een verbetering van de huid- en vachtconditie.

Trm curragh oil trm curragh oil paard

Synbiovit ten behoeve van de darmgezondheid

We zien richting de winter vaak dat paarden minder lang, of helemaal niet, op de weide staan. Ze brengen vaak een langere tijd oor op stal en daarmee verandert ook het voedingsrantsoen gedeeltelijk. Voor deze verandering in het dieet is het raadzaam om een probiotisch en prebiotisch supplement bij te voeren om zo de darm te ondersteunen. De TRM Synbiovit is wat je nodig hebt voor deze overgang. Dit supplement van TRM helpt om mogelijke vlagen van koliek als gevolg van deze veranderingen in omgeving en voeding te voorkomen.

Dit supplement van TRM bevat het hoogste gehalte aan probiotica, prebioitica en oligosacchariden en vitaminen B.

Je kunt Synbiovit ook voeren in de volgende situaties:

  • In tijden van stress: reizen, wedstrijden, ziekte.
  • Na een antibioticakuur, wanneer de bacteriepopulaties in de achterdarm zijn afgenomen.
  • Jonge paarden met onvolledige bacteriepopulaties.
  • Voor paarden die verhuizen naar een andere stal of met een nieuw voederregime beginnen.

trm synbiovit synbiovit paard trm

Huidverzorging met Equizal

Dit is de perfecte huidverzorging voor in de winter. Ideaal voor mok, regen en brandwonden, maar ook alles ertussenin! De huidverzorging van TRM verzacht en hydrateert de beschadigde huid en is verrijkt met Tea Tree Olie en bijenwas. In de winter hebben we vaker te maken met periodes dat het lang nat weer is en de weides en paddocks (maar ook soms de stallen) heel vochtig zijn. De TRM Equizal is dan echt een uitkomst.

equizal trm trm equizal paard

 

Gerelateerde berichten
Wat maakt TRM Electrolyte Gold zo bijzonder?
Wat maakt de TRM Electrolyte Gold bijzonder? Wanneer je paard een hoge inspanning levert of wanneer het erg warm is verliest je paard veel vocht en elektrolyten door te zweten. Elektrolyten bestaan uit natrium, chloride en kalium, daarnaast verliest je paard via het zweet ook de mineralen magnesium en calcium. Elektrolyten komen in het ...
Wat maakt de TRM IronXcell zo bijzonder?
In deze nieuwe blog lichten wij een nieuw product uit namelijk: TRM IronXCell...
TRM Stride - Het wetenschappelijke bewijs
In deze blog lees je alles over de TRM Stride. Welke ingrediënten zitten erin en hoe is het product ontstaan...
TRM Kurasyn 360X uitgelicht
Ken jij de Kurasyn van TRM al? Kurasyn bevat o.a. curcumine dit is het actieve bestanddeel in kurkuma, echter bevat kurkuma zelf slechts 1.6 tot 3.3% curcumine. Het actieve bestanddeel in de Kurasyn bevat maar liefst 14% curcumine en is zeer goed opneembaar. Hierdoor zie je na enkele dagen al verbetering. Kurasyn heeft een verlichtende werking en ...
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.