Gastblog Bucas – Bucas Buzz Off X Vliegendeken

Weergaven
Gastblog Bucas – Bucas Buzz Off X Vliegendeken

Door de warme winters, moeten we meer en eerder rekening houden met overlast door insecten. Niet alleen vervelend voor ons, maar ook voor onze paarden.

Ook wordt het, volgens de voorspellingen, steeds warmer. Hoe meer zon, hoe meer je jouw paard moet beschermen tegen de zon. Directe inwerking van de zon is geen pretje voor jouw paard. De huid kan verbranden, de vacht kan verkleuren en jouw paard kan oververhit raken.

Gastblog-bucas-buzz-off-x
Een oplossing hiervoor is een vliegendeken. Bij extreem warm weer kan de vliegendeken het verdampen van het zweet iets vertragen waardoor een paard nat kan aanvoelen. Echter is het comfort groter doordat directe inwerking van de zon wordt voorkomen.

Buzz Off X Vliegendeken

Nieuw dit seizoen is de vliegendeken van Bucas, de Bucas Buzz Off X. 

De Buzz Off X is gemaakt van een luchtige meshstof, met extra lange zijkanten. De extra lange zijkanten zorgen voor nog meer bescherming tegen vliegen en andere insecten. Daarnaast zorgen de lange zijkanten voor een goede luchtcirculatie rond de benen.

De vliegendeken heeft daarnaast een extra lang halsdeel ter bescherming van de hals en het voorhoofd van het paard. De grote buikflap beschermt je paard tegen insecten rond de buik. De buikflap wordt op zijn plaats gehouden door drie verstelbare kruisbanden.

Twijfel je over de maat? Neem contact met ons op of neem een kijkje op deze pagina voor meer tips voor het opmeten van je paard. 

Gerelateerde berichten
Update zomercollectie Bucas 2017
De nieuwe zomercollectie is inmiddels bij ons gearriveerd dus tijd voor een update! In deze post zal ik je snel bijpraten over alle nieuwigheden uit de Bucas collectie en een kijkje geven achter de schermen van de fotoshoot! Dit is het eerste seizoen dat wij producten hebben opgenomen in ons assortiment uit de Freedom collectie. Deze collectie van...
Bianca Schoenmakers test de Bucas Recuptex deken
"Zonder dat ik het weet voel ik bij sommige paarden of ze de Bucas Recuptex deken 2 uur van te voren opgehad hebben of niet!" Bianca Schoenmakers deelt haar ervaring met de Bucas Recuptex deken. In samenwerking met ons heeft ze de deken getest, lees hier haar bevindingen...
Update zomercollectie 2018
De dagen worden langer en de temperatuur begint langzaam te stijgen. Het voorjaar komt eraan! Hoog tijd om de garderobe van je paard weer te updaten. In deze blog lees je alles over de nieuwste collecties en de leukste kleuren voor dit seizoen...
Uitgelicht: Bucas Power Turnout
De kou begint al flink het land in te trekken. Niet alleen de sjalen, mutsen en handschoenen zijn weer aanwezig in het straatbeeld, maar ook de winterdekens. Er zijn vele soorten dekens en daarnaast ook in verschillende dikten. In deze blog lees je alles over de Bucas Power Turnout, een alles in 1 deken! De Bucas Power Turnout is een waterdichte...
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.