Merk uitgelicht: Horse First

Weergaven

Bijna iedereen geeft zijn paard tegenwoordig een supplement ter ondersteuning. Of je nu een supplement geeft vanwege de nervositeit van jouw paard, of juist om de gewrichten en spieren te ondersteunen; ieder supplement moet van goede kwaliteit en zeer effectief zijn. Bij Dochorse vind je deze kwaliteit en effectiviteit. Nieuw in ons assortiment zijn de producten van Horse First! 

Horse First is in 2008 opgericht door een bekende paardenproducent in de spring- en eventingwereld. Na 30 jaar in de paardenhandel en een enorme verscheidenheid aan verschillende supplementen voor paarden, was het tijd voor een nieuw merk supplementen op de markt die wel aan alle eisen voldeed. Met de hippische kennis en expertise in huis, en de beste chemicus en voedingsdeskundige werd Horse First gevormd. Het productassortiment van Horse First omvat verschillende producten voor onder andere sterkere hoeven, het spijsverteringsstelsel en nervositeit. 

Horse First is zich ervan bewust hoe moeilijk het kan zijn om het juiste supplement te vinden voor jouw paard. Het assortiment biedt een verscheidenheid aan supplementen voor allerlei verschillende doeleinden, waaronder voor de gewrichten, de spieren en het spijsverteringsstelsel. Met alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit zorgt Horse First ervoor dat paardeneigenaren alleen het beste voeren aan hun paard. Verschillende topruiters zijn bekend met Horse First en bieden de supplementen ook aan hun paarden. De producten van Horse First staan in het vakgebied bekend als een van de meest effectieve en op maat gemaakte producten op de markt.   

Product uitgelicht  

Een van de bestsellers van Horse First is de Hoof First. Deze unieke formule bevat sterke Biotine waarin alle essentiële vitamines en mineralen zitten die zorgen voor het behoud van gezonde hoeven. Dit supplement helpt bij het verbeteren van de conditie van de hoef en zorgt ervoor dat de smid uiteindelijk zijn werk nog beter kan uitvoeren. Het draagt daarnaast bij aan een sterke hoef met continue groei. 

De Back to Form is daarnaast ideaal te gebruiken wanneer een paard moet herstellen en weer vitaal moet worden. Vermoeide paarden krijgen met dit supplement weer een boost waardoor het de prestaties ondersteunt. Dit supplement wordt ook wel eens gezien als een oppepper na een ziekte of wanneer het paard snel vermoeid is. 

De Heavy Sweat is ontwikkeld om zouten de vervangen die tijdens het rijden verloren zijn gegaan. Het is een makkelijke manier om ervoor te zorgen dat de essentiële zouten niet ontbreken, of juist om deze aan te vullen na zware inspanningen. Dit supplement is vooral ook erg geliefd wanneer het warm, vochtig weer is, of wanneer paarden nerveus en opgewonden zijn.  

Naast deze supplementen heeft Horse First ook supplementen in het assortiment voor onder andere nervositeit, (laag) energielevel, vitaminen, spierontwikkeling en uithoudingsvermogen. 

Advies van een specialist 

Kortom, Horse First heeft verschillende supplementen in het assortiment die allen voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Het merk staat alleen voor de beste kwaliteit en waarborgt daarnaast de effectiviteit streng. Wil je meer weten over een van de producten van Horse First? Neem dan contact op met Saskia, zij kan alles vertellen over onze supplementen en helpt jou bij het vinden van het juiste supplement. 

Gerelateerde berichten
Een schoon en fris paard in enkele minuten
Je paard wassen tijdens de koude winterdagen is geen pretje. Het water is koud en voordat je paard droog is duurt ook langer dan in de zomer. NAF heeft een nieuw product ontwikkeld waarmee je paard supersnel schoon wordt. De NAF Warming Wash en de NAF Lavender Wash zijn twee shampoo’s die je kunt gebruiken om je paard te voorzien van een heerlijk...
Huidverzorging voor je paard
De vacht is de spiegel van de interne gezondheid van je paard. Een doffe vacht, schilfers, kleine wondjes of te lang haar kunnen tekenen zijn dat er iets aan de hand is. Je wilt de vacht (en je paard) daarom zo goed mogelijk verzorgen in deze blog lees je meer hoe je dat het beste kunt doen. ...
De borstels van het in Zweden geproduceerde Zhiviq Grooming
Handgemaakt in Zweden en stuk voor stuk tot in de details afgewerkt, dat kenmerkt de borstels van Zhiviq Grooming. De Zhiviq grooming borstels zijn ontwikkeld door een team van ruiters en grooms die dagelijks bezig zijn met de verzorging van paarden.  ...
Gastblog VITALStyle: Een krachtige opkikker voor het immuunsysteem
In het najaar hebben veel paarden vaak een weerstandsdip. De overgang naar het natte en koude najaar kan een paard vatbaarder maken. Minder energie, moeite met het aanmaken of juist verliezen van de vacht, een doffe vacht, gevoelige luchtwegen of juist een snotneus zijn signalen van een verminderde weerstand. Vooral oudere paarden hebben in het ...
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.