10 te gekke cadeaus voor Kerst!

Weergaven
10 te gekke cadeaus voor Kerst!

De feestdagen zijn weer in zicht en dat betekent dat er weer nagedacht moet worden over cadeaus! Heb jij de cadeaus al uitgezocht of zit je nog steeds met je handen in het haar? Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een wedstrijdruiter, de fashionista, of je beste vriendin, wij hebben hebben de leukste cadeaus voor jou op een rijtje gezet. Vind de inspiratie die je nodig hebt om een glimlach op hun gezicht te toveren tijdens de feestdagen.

christmas

1. De Zhiviq borstelset

Wie wilt deze borstels nou niet? Een hele set met allemaal verschillende borstels van hoogwaardige kwaliteit. De Zhiviq borstels zijn anatomisch gevormd waardoor ze perfect in de hand liggen. De Zhiviq borstels worden in Zweden gemaakt en staan bekend om de prettige ligging in de hand en super degelijke kwaliteit, zowel van het hout als van de borstelharen. Deze borstel straalt luxe uit en is daarmee ook helemaal geschikt voor de fashionista's onder ons. Een investering voor het leven! 

zhiviw

Je shopt de borstelset hier. 

2. Voor alle koukleumen onder ons!

Voor alle ruiters en paardeneigenaren die het altijd koud hebben; met deze bodywarmer is dat verleden tijd! Wie wil nou niet lekker warm de winter doorkomen? Deze luxe bodywarmer heeft verschillende panelen die je tijdens de koudere dagen op verschillende standen warm houdt. Met de bedieningsknop op de buitenzijde van de bodywarmer kan je de bodywarmer in 4 standen verwarmen. De gekozen warmtestand is duidelijk zichtbaar via de indicator in de knop. De bijbehorende kleur verwijst naar het gekozen warmteniveau. Leuk om cadeau te geven, maar nog leuker om te krijgen.  

kla ne

Je bekijkt de bodywarmer hier.

3. Met deze deken steel jij de show

Een echte Eyecatcher en de droomdeken van bijna iedere ruiter of paardeneigenaar, de Kentucky Show deken. Met deze deken weet je zeker dat je goed zit voor de feestdagen. Niet alleen een plaatje om te zien, maar ook nog eens super comfortabel voor het paard door de 160 grams voering van artificieel konijnenbont. Ideaal voor bijvoorbeeld op wedstrijd of op stal. Met deze deken steel jij gegarandeert de show. 

kentucky

Shop hem hier.

4. Bescherm de benen van jouw paard in stijl

Wij weten zeker dat je deze peesbeschermers te gek vindt. Deze lichtgewicht Eskadron peesbeschermers hebben een stoere uitstraling en zijn deels flexibel voor optimale een bewegingsvrijheid. De zones welke bescherming nodig hebben zijn voorzien van een stevig TPU materiaal en de zones waar bewegingsvrijheid nodig is, zijn flexibel. Super fijne peesbeschermers en ook nog eens leuk om cadeau te geven (en zeker om te krijgen).

eskadron

Bekijk de peesbeschermers hier.

5. Een vriend voor het leven

Dit speeltje wordt in een mum van tijd de beste vriend van je paard! Het speeltje is zeer geschikt voor je paard bij verveling in de stal. De binnenkant is gevuld met een plastic fles die je gemakkelijk kunt vervangen dankzij de klittenbandsluiting. Het produceert een krakend geluid wanneer je druk uitoefent op de buik of op het hoofd van het speeltje. Dit zorgt ervoor dat je paard geïntrigreerd en geamuseerd is. Hoe leuk is dit om cadeau te doen? Niet alleen super schattig maar ook nog eens heel functioneel voor je paard. 

kentucky speeltje

Bekijk hem hier.

6. Niet alleen voor onze viervoeters

Ook voor de ruiters onder ons hebben wij genoeg inspiratie. Wat dacht je van deze fijne koltrui van Back on Track? We zijn al bekend met de werking van het Weltex op onze paarden, maar ervaar nu zelf ook eens hoe dat is. De producten van Back on Track zijn gemaakt van het innovatieve Welltex materiaal. Deze stof bevat een mineraal welke de infrarode energie van het lichaam reflecteert. Hierdoor ontstaat er een betere en intensievere doorbloeding, niet alleen in de huid maar ook in de dieperliggende weefsels zoals de spieren en gewrichten. Dit zorgt voor een sneller herstel van bestaande blessures en verkleint de kans op toekomstige blessures. 

bot

 

Wil jij het zelf ervaren? Je shopt hem hier.

7. Comfort is het belangrijkte, toch?

Wij als ruiters houden zelf ook enorm van comfort, maar wat dacht je van onze viervoeters? Het busse bonthalster is het voorbeeld van optimaal comfort. Dit super zachte halster met bont is heel geschikt voor transport of voor paarden met een extreem gevoelige huid. Het halster met bont heeft een super sterke nylon binnenzijde welke overtrokken is met zacht synthetisch bont. Niet alleen heel comfortabel maar ook nog eens een plaatje om te zien.

busse halster

Wil jij deze cadeau geven? Shop hem dan hier.

8. Onderhoud je spullen altijd goed!

Net nieuw bij ons en super handig! De Zhiviq Leather Care lijn! Allemaal fijne producten voor het reinigen, onderhouden en verzorgen van de leerproducten. De producten zijn 100% natuurlijk en gemakkelijk in gebruik. Het Zhiviq Ledervet verzorgt de leerproducten en zorgt daarmee voor een langere levensduur van de producten. Altijd handig om te hebben en de chique uitstraling zorgt voor een feestelijke gevoel.

zhiviq leather care

Wil je een van de Zhiviq leerproducten cadeau doen? Shop ze hier

9. Een van onze bestsellers tijdens de koudere periodes

Een van onze bestsellers en dat is niet voor niks: de NAF Warming wash. Deze Warming Wash wilt iedere ruiter in de kast hebben staan. Deze NAF Warming Wash spoelt het zweet direct uit de vacht van je paard voor een fris en schoon gevoel. Deze warming wash van NAF bevat gember en muskaatsalie, deze ingrediënten hebben een verwarmend effect. Perfect voor een body wash tijdens een winterse dag. Een leuk cadeau voor een klein prijsje! 

NAf warming

Shop de NAF Warming Wash hier.

10. De Dochorse Giftcard

Ben jij na het lezen van deze blog nog steeds inspiratieloos of staat het geschikte cadeau er niet tussen? Maak dan gebruik van de Dochorse Giftcard. Bepaal zelf het bedrag en geef jouw paardenvriend(in) zelf de keuze om in onze uitgebreide webshop te shoppen. De Giftcard komt in een leuke envelop en is daarmee ook een echt cadeautje om te geven. 

giftcard

Wil jij een cadeaubon bestellen? Klik hier.

 

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.