Musthaves voor je pony

Weergaven
Musthaves voor je pony

In deze blog kun je alle musthaves vinden voor je pony. Een fijne winterdeken met bijbehorende liners of een transporthalster in ponymaat.

Een geschikte deken vinden voor je pony is vaak lastig omdat de meeste dekens worden gemaakt in een paardenmodel waardoor de deken vaak veel te groot is. Horseware heeft speciaal voor pony’s dekens ontwikkeld waarbij de pasvorm kleiner en smaller is dan de reguliere maten.

De Amigo Bravo 12 Plus medium is hierbij een goed voorbeeld. Deze deken is verkrijgbaar in verschillende kleine maten en hierdoor geschikt voor de meeste pony’s. de deken is een 200 grams gevoerde regendeken en zeer geschikt in de winter omdat deze deken aansluitingen heeft voor liners. De liners zijn beschikbaar in 100 en 200 gr waardoor er een perfecte winterdeken gemaakt kan worden.

Om je pony te voorzien van een prachtig halster zijn de halsters van Kentucky zoals het transporthalster en nylon halster ook in kleine maten verkrijgbaar.

Wil je je pony wassen dan heeft NAF de speciale Pimp My Pony shampoo ontwikkeld. Deze shampoo heeft een heerlijke frisse geur en zorgt voor een diep glanzende vacht. De shampoo is verkrijgbaar in een leuke fles van 500 ml en is eenvoudig te doseren.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.