Nieuw – de producten van Ravene

Weergaven
Nieuw – de producten van Ravene

Het laboratorium van Ravene behoort tot de Audevard Groep. Zij zetten zich al meer dan 35 jaar in voor paarden. Ravene heeft verschillende verzorgingsproducten en voedingssupplementen opgenomen in het assortiment en bieden voor alle soorten paarden een geschikte ondersteuning. Alle paarden verdienen speciale aandacht en daarom combineert Ravene het beste van de natuur en de wetenschap om zo zo goed mogelijk te kunnen voldoen aan de behoeften van ieder paard.

ravene

Ravene heeft producten voor veulens tot aan gepensioneerde paarden, wedstrijdpaarden en recreatiepaarden. Ravene zet zich in voor een gemakkelijke en efficiënte gebruikservaring. Het doel? Zorgen dat jouw paard zo comfortabel mogelijk is en gezond door het leven gaat. Ravene werkt daarnaast samen met verschillende bekende ruiters in alle disciplines. Deze ruiters nemen deel aan de ontwikkeling van de producten van Ravene, door onder andere het uitgebreid testen alvorens het in productie zetten van de producten.

Onze favorieten

Ravene Easy Shine Shampoo

Een van onze favorieten is ook wel de Ravene Shampoo. De Ravene Easy Shine shampoo is een ultraglanzende shampoo speciaal geschikt voor verschillende paarden. Deze shampoo draagt bij aan een gezonde en vitale vacht en bestaat uit een geltextuur waardoor deze makkelijk aan te brengen is. Belangrijk is om ook rekening te houden met de pH-waarde van de shampo; dit omdat paarden een dunnere opperhuid hebben dan de mens en daardoor de pH-waarde ook minder zuur is. De Ravene shampoo heeft daarentegen de juiste pH-waarde en is daarom veilig om te gebruiken. De shampoo ruikt daarnaast ook nog eens heel aangenaam.

Ravene Sunprotec

De warmere dagen komen steeds dichterbij, wat betekent dat we ook weer na moeten gaan denken over zonbescherming. De Ravene zonbescherming heeft een hoge zonbeschermingsfactor en is daarnaast anti UV-A en UV-B. De hydraterende zonnebrandcrème is speciaal voor paarden ontwikkelt en is ideaal voor de gevoelige zones. De Ravene zonnebrandcrème is daarnaast ook waterproof en biedt optimale hechting aan de huid. Nadat je deze hebt gebruikt wil je niks anders meer!

Ravene Nutriflex

Naast de verzorgingsproducten, heeft Ravene ook een uitgebreide supplementenlijn. Waaronder een van de populairste supplementen; de Ravene Nutriflex.

De Ravene Nutriflex is een supplement welke vooral geschikt is voor paarden die ondersteuning kunnen gebruiken aan de gewrichten. Het draagt bij aan de souplesse en het onderhoud van de gewrichten en is rijk aan moerasspirea en wilg. Je kunt de Ravene Nutriflex gebruiken voor paarden in training, maar ook voor paarden die op leeftijd zijn. Dit product heeft een snelwerkende samenstelling en is smakelijk voor het paard.

Wil je na het lezen van deze blog meer informatie over een van de producten van Ravene of wil je graag advies op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op,  wij helpen jou graag bij het vinden van de juiste producten voor jouw paard.

Gerelateerde berichten
Supplementen voor de hoeven
Voedingssupplementen voor de hoeven bevatten 1 of meer ingrediënten welke als aanvulling op het normale rantsoen gegeven kunnen worden. Dit kunnen onder andere kruiden, vitaminen, mineralen, aminozuren of enzymen zijn. Onder het grote aanbod van supplementen zijn supplementen voor de hoeven het meest populair. Supplementen voor de hoeven zijn ...
Een schoon en fris paard in enkele minuten
Je paard wassen tijdens de koude winterdagen is geen pretje. Het water is koud en voordat je paard droog is duurt ook langer dan in de zomer. NAF heeft een nieuw product ontwikkeld waarmee je paard supersnel schoon wordt. De NAF Warming Wash en de NAF Lavender Wash zijn twee shampoo’s die je kunt gebruiken om je paard te voorzien van een heerlijk...
Werken aan gezonde gewrichten
Het grootste deel van de supplementen dat momenteel voor de paardensport op de markt is, is gericht op gewrichten. Niet zo gek, want tijdens trainingen en wedstrijden kunnen de gewrichten van je paard veel te verduren krijgen. Maar liefst 36% van de paarden onder de 8 jaar hebben te maken met gewrichtsproblemen, gekeken naar alle paarden loopt dit ...
Zowel in het werk als op stal zien ze eruit als een “happy athlete
De ervaring van Floor van Kempen met NAF M Power. "Zowel in het werk als op stal zien ze eruit als een “happy athlete...
Gerelateerde producten
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.