Shop vanaf nu de producten van Parlanti

Weergaven
Shop vanaf nu de producten van Parlanti

Vanaf nu kun je ook de fijne producten van Parlanti bij ons shoppen. Wij vertellen jou graag wat meer over dit fijne merk. Je shopt namelijk de laarzen en jodphurs nu op onze website. 

parlanti rijlaarzen

Wij zijn blij om te mogen vermelden dat we vanaf nu ook de producten van Parlanti verkopen. In deze blog vertellen we graag wat meer over de geschiedenis, de producten & helpen wij jou natuurlijk graag bij het vinden van de juiste maat. 

Parlanti, de geschiedenis

Stivaleria Parlanti is ontstaan in Rome en vestigde zich daar in 1987 direct als toonaangevende fabrikant van de op maat gemaakte rijlaarzen. Parlanti heeft aandacht voor ieder detail, waarbij de passie voor het maken van op maat gemaakte rijlaarzen een grote rol speelde. Het merk is in de afgelopen jaren blijven groeien en heeft zich op verschillende vlakken ontwikkeld.

Parlanti staat bekend om kwaliteit en het vakmanschap; dit zie je terug in de rijlaarzen. Parlanti is niet alleen inmiddels een wereldwijd erkend merk, maar men ziet het ook als de nummer 1 rijlaars in de wereld. Leuk feitje: merken zoals Gucci, Michelin en Angelina Jolie ondersteunen het merk waardoor het tegenwoordig niet alleen 'maar' een rijlaars is. De oude kunst van de ambacht zie je echt nog terug in de rijlaars, terwijl de kwaliteit en technologie continue blijven ontwikkelen en verbeterd. 

Parlanti, de modellen

Parlanti heeft verschillende modellen; voor ieder wat wils.

De Parlanti Dallas Pro rijlaarzen zijn van hoogwaardige kwaliteit kalfsleer en garanderen daarmee optimaal comfort. Deze laars is vervaardigd met een compact ontwerp en heeft een vierkante neus. De zool is gemaakt van een geavanceerd mengsel van rubbber en gemodificeerd latex, om zo de perfecte hoeveelheid flexibiliteit te kunnen garanderen. 

Het Parlanti K boots model is nieuw in de collectie van Parlanti: deze rijlaarzen hebben geen veters en zijn gemaakt uit hoogwaardige kwaliteit buffelleer, waardoor de rijlaarzen extra stevig maar wel flexibel zijn. Deze Parlanti rijlaarzen hebben een exclusieve B-flex rubberen zool en zijn voorzien van elastische inzetstukken op de voor- en achterkant, waardoor de beste pasvorm gegarandeert kan worden. Deze rijlaarzen zijn het toppunt van comfort. Naast dat deze rijlaarzen heel functioneel zijn, zijn ze ook nog eens heel mooi afgewerkt.

Parlanti Jodhpurs

Naast de fijne rijlaarzen van Parlanti, hebben ze ook jodphurs in de collectie. Een van onze favorieten zijn ook wel de Parlanti 'Paddock' jodphurs. Deze jodphurs zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit kalfsleer. De rits van deze jodphurs zit aan de zijkant en zijn voorzien van een elastische inzet ; hierdoor hebben de jodphurs een comfortabele en veilige pasvorm.

Een van de bekendere jodphurs zijn de Komy jodphurs, deze jodphurs zitten echt heerlijk en zijn, anders dan de Paddock jodphurs, gemaakt van buffelleer. 

Parlanti Maattabel

Belangrijk is voorafgaand de juiste maat te bepalen. Werk volgens onderstaand stappenplan en vind je maat!

Stap 1: wat heb je nodig?

Zorg dat je outfit zoveel mogelijk lijkt op waar je in paardrijd, dus een paardrijbroek, rijsokken, een meetlint en natuurlijk de maattabel van Parlanti

Stap 2: Bepaal je schoenmaat

Alle Parlanti schoenmaten zijn bepaald volgens de Europese maten. De Parlanti laarzen vallen normaal en je hoeft geen rekening te houden met eventuele maatverschillen.

parlanti maattabel

Stap 3: Bepaal je kuitomvang

Belangrijk is om vervolgens de kuitomvang op te meten in CM. Je moet hierbij wel zorgen dat je om de rijbroek en sokken meet; deze heb je namelijk ook aan als je gaat paardrijden en je laarzen aan hebt straks. Meet het breedste gedeelte van BEIDE kuiten. Wanneer beide kuiten niet even dik zijn, is het belangrijk om de maat te nemen van je grootste kuit. Teveel spanning op de laarzen is namelijk niet goed.

parlanti maattabel

Stap 4: Meet de hoogte van je kuit

Je moet nu alleen nog de hoogte van de kuit bepalen. Je meet hierbij de afstand van de onderkant van je hiel tot de vouw aan de achterkant van je knie in CM. Zorg dat je geen schoenen aan hebt en meet vanaf de achterkant. Voeg na het meten 1,5 cm toe en je hebt de maat bepaald.

parlanti maattabel

Stap 5: Vind de juiste maat

Nu je alle stappen doorlopen hebt is het belangrijk om in de maattabel jouw maat te vinden, en dan; bestellen maar!

parlanti maattabel

 

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.