Veilig op pad in het donker

Weergaven
Veilig op pad in het donker

De herfst is officieel begonnen en dat is te merken! De temperatuur wordt steeds lager en de dagen worden korter waardoor het steeds eerder donker is. Moet je met je paard de weg over in het donker? In deze blog lees je alles over zichtbaarheid in het donker.

Reflecterende producten paard

Naast de standaard regels die gelden zoals de plaats op de weg en de snelheid is het ook van belang dat de andere weggebruikers je paard goed zien in het donker. Het is dus belangrijk om goed op te vallen in het donker om ongelukken te voorkomen. Medeweggebruikers kunnen op tijd remmen wanneer zij zien dat er een paard op de wegloopt waardoor de situatie veiliger en overzichtelijker wordt.

Wij hebben veilige reflecterende producten om zo goed mogelijk op te vallen in het donker. De bovenstaande uitrijdeken is ook verkrijgbaar in een opvallende kleur. Deze deken is waterdicht en heeft aan beide zijden reflecterende strepen.

De binnenzijde van deze deken is gevoerd met fleece waardoor het paard ook lekker warm blijft. Deze deken heeft een sluiting van klittenband bovenop de schoft waardoor de deken op ieder moment gemakkelijk afgehaald kan worden.

Naast de deken hebben we ook beenbescherming zoals peesbeschermers en springschoenen in opvallende kleuren. Door de beenbescherming te gebruiken kunnen de weggebruikers goed zien waar de benen van het paard gaan en kunnen ze zo goed mogelijk ontwijken. De beschermers zijn eenvoudig te bevestigen en af te halen en bieden een goede bescherming waardoor ze ook gebruikt kunnen worden voor de dagelijkse training.

Daarnaast is er ook nog een staartbeschermer. Deze geeft goede zichtbaarheid vanaf de achterkant van het paard.

Met deze reflecterende producten zorg je ervoor dat jij en je paard optimaal verlicht zijn op de weg in het donker zodat medeweggebruikers je goed kunnen zien en er geen ongelukken ontstaan.

Reflecterende beschermers paard

Gerelateerde berichten
5 tips voor wisselvallig weer
Het ene moment ben je heerlijk van de zon aan het genieten en het andere moment begeef je je in een enorme hoosbui. Niet is zo veranderlijk als het weer.. Begrijpelijk dat je soms even geen idee hebt welke deken je op moet doen, je wilt niet dat je paard staat te zweten maar je wilt ook niet dat hij het koud krijgt. Dilemma’s dilemma’s … Het ...
Gastblog Puur: Schoon het najaar in
In de tijd waarin we leven is het voor iedereen al heel normaal, een periodieke detox, drainage- of reinigingskuur. Dit soms in combinatie met vasten om van de afvalstoffen af te komen. Bij paarden is dit niet anders, ook bij hen hopen de afvalstoffen zich op, waardoor de werking van organen wordt belemmerd...
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.