Product uitgelicht: TRM Equivent ND Siroop

Weergaven
Product uitgelicht: TRM Equivent ND Siroop

De essentiële oliën ondersteunen daarnaast de ademhaling en bevatten rustgevende aroma’s. Door de samenstelling van de nieuwe versie van deze siroop blijft het langer in de mond plakken, wat zorgt voor beter effect.

TRM-equivent

De vijf essentiële oliën in TRM Equivent ND siroop zijn de volgende:

  • Pinus Sylvestris L (ofwel Grove den of Pijnboom): Pijnboomolie is rijk aan monoterpenen. Dit zijn een klasse moleculen die verschillende gezondheidsvoordelen hebben, zoals bijvoorbeeld het losmaken van slijm. Daarnaast werkt het verzachtend voor de luchtwegen en heeft het een rustgevend effect.
  • Pimpinella Anisum (ofwel Anijszaad): Anijszaadolie is een essentiële olie die bekend staat om zijn slijmoplossende eigenschappen.
  • Eucalyptus globulus (ofwel Blauwe Gomboom of Eucalyptus): De belangrijkste bestanddelen van eucalyptusolie zijn eucalyptol en alfa-terpineol. Het werkt als een olie die de luchtwegen vrij maakt en een vrije ademhaling bevordert. Het heeft daarnaast een verzachtende werking op de luchtwegen.
  • Rosmarinus officinalis (of wel Rozemarijnolie): Rozemarijnolie is een essentiële olie met sterkte anti-oxidante eigenschappen en ondersteunt de gezonde longfunctie.
  • Thymus vulgaris L (Tijmolie): Tijmolie is een sterkte antioxidant die een gezonde ademhaling bevordert en het immuunsysteem ondersteunt.

Zoals eerder benoemd heeft zoethoutwortel als eigenschap dat het de slijmvliezen verzorgt en draagt bij aan slijmoplossing. Het tevens toegevoegde Kalium Iodide werkt slijmverdunnend, zodat dit makkelijker uit de luchtwegen kan worden getransporteerd.

TRM-equivent

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.