De winter door met Back on Track

Weergaven
De winter door met Back on Track

Veel ruiters en paardeneigenaren kennen Back on track. Back on track is opgericht in 2000 met als slogan; prepare, perform en recover. Het merk focust zich op functionele kwalitatieve producten met een perfecte pasvorm. Back on track verkoopt wereldwijd producten en heeft het hoofdkantoor gevestigd in Zweden. Wij vertellen jou vandaag meer over een aantal van onze fijne producten van Back on track!

back-on-track

De koudere winterdagen
De winter komt er weer aan, wat betekend dat wij weer na moeten gaan denken over welke deken wij onze viervoeter op doen bij verschillende temperaturen. Voor de koudere dagen is het fijn om jouw paard een warme en goede deken op te kunnen leggen.

Er zijn verschillende mogelijkheden, zo kun je kiezen voor een bovendeken met verschillende liners, maar je kunt ook kiezen voor verschillende gevoerde winterdekens. Back on track heeft voor alle ruiters en paardeneigenaren verschillende winterdekens uitgebracht. In deze blog vertellen we jou meer over deze Back on track dekens en de werking ervan. Wij zijn fan!

De back on track felix sheet
De Back on track onderdeken genaamd ‘felix’ is een luxe onderdeken met daarbij het speciale bekende Weltexmateriaal. Deze deken bevestig je onder een andere deken en kan dus niet zo opgelegd worden.

Nog even een korte uitleg over dit materiaal; het innovatieve Weltexmateriaal bevat een mineraal die de infrarode energie van het lichaam van jouw paard reflecteert, dit zorgt ervoor dat er een betere en intensievere doorbloeding ontstaat. Deze intensievere doorbloeding wordt niet alleen doorgevoerd naar de huid, maar dringt ook door tot de dieperliggende weefsels zoals de spieren en gewrichten.

Deze onderdeken is ideaal voor de koudere dagen, ondanks dat de deken warm is, met een voering van 100 of 200 gram, is deze wel ademend en is de stof daarnaast ook nog eens antibacterieel. De Back on track onderdeken zorgt er ook nog eens voor dat jouw paard een mooie glans krijgt.

Wist je dat deze deken ook te bevestigen is onder een Horseware deken? Ideaal! De Back on track onderdekens zijn zowel te verkrijgen als 100 grams onderdeken, maar ook als 200 grams onderdeken.

back-on-track-onderdeken

Back on track winterdeken frost
Naast de bekende onderdekens van Back on Track kun je natuurlijk ook ‘gewoon’ een gevoerde winterdeken aanschaffen. De Back on track winterdeken met een 330 grams vulling heeft daarnaast ook een therapeutische werking. Deze deken kan 24 uur per dag gedragen worden en is daarnaast ook nog eens waterdicht. De Back on track winterdeken bestaat wederom uit het Weltex materiaal waardoor jouw paard zich nog comfortabeler voelt.

Back on track staldeken
Voor wie zijn paard op stal houdt heeft Back on track de staldeken ontwikkeld. Deze staldeken van 160 grams is zo ontwikkeld dat deze zowel als onderdeken, maar ook als staldeken te gebruiken is. Twee vliegen in een klap! Ook deze deken is voorzien van het Weltex materiaal waardoor de doorbloeding gestimuleerd wordt en soepele en ontspannen spieren het resultaat zijn.

back-on-track-staldeken

Alle back on track dekens zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn bij Dochorse verkrijgbaar!

 

Gerelateerde berichten
Therapie dekens: wat is het verschil?
Er zijn op dit moment vele soorten therapiedekens welke allemaal een andere werking hebben. In deze blog lees je de verschillende werkingen van de dekens...
Back on Track uitgelicht
In deze blog leggen we de therapeutische werking uit van de Back on Track producten. Wij zijn zelf super enthousiast over de producten maar hoe komt het dat je paard veel losser in het lijf is?De producten van Back on Track zijn allemaal voorzien van de innovatieve stof Welltex. Deze speciale stof bevat mineralen die de infrarode warmte van het ...
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.