Gastblog Bucas – Ontdek de Bucas Atlantic Turnout deken

Weergaven
Gastblog Bucas – Ontdek de Bucas Atlantic Turnout deken

Bucas staat bekend om de turnoutdekens met de supersterke buitenstof. Deze buitenstof is voorzien van ballistic nylon. Door de combinatie een speciale weeftechniek met sterk draad is deze stof oersterk. Mocht er door een scherp voorwerp een gat in komen, dan scheurt het gat niet verder.

bucas-atlantic

Tevens hebben de Bucas turnout dekens een stay-dry voering. De Stay Dry voering neemt razendsnel vocht en zweet op. Dit vocht concentreert zich in de buitenste laag van de Stay Dry, waardoor er altijd een droge contactlaag op jouw paard ligt. Door de warmte van het paard, zal het vocht vanuit de Stay Dry fleece geleidelijk aan verdampen.

Bucas Atlantic Turnout

De nieuwste toevoeging van Bucas is de Atlantic turnout deken. Uiteraard is deze deken ook voorzien van de oersterke ballistic nylon stof. Echter, is deze deken voorzien van een Dermo-care voering in plaats van Stay Dry fleece.

De Dermo-care voering beschermt de huid van het paard door vocht weg te nemen. De voering heeft 50% van de vochtafvoerende Stay Dry eigenschappen, maar het is geen fleece zoals bij de andere Turnout dekens.

De Atlantic deken is dus ideaal als je de voorkeur hebt voor een gladde voering en toch gebruik wil maken van de voordelen van de Stay Dry eigenschappen.

Temperatuurranges

Wij hebben in ons assortiment twee soorten van de Bucas Atlantic Turnout beschikbaar: 200 gr en 400 gr

De Bucas Quilts en Coolers kunnen gecombineerd worden met de Atlantic deken. Tevens is de deken voorzien van bevestigingspunten voor de Combi Neck, de welbekende fijne Click ’n Go sluiting, kruissingels, elastische bilkoorden, schouderplooien en een staartkoord.

gastblog-bucas-ontdek-de-atlantic-turnout-deken

Gerelateerde berichten
Update zomercollectie Bucas 2017
De nieuwe zomercollectie is inmiddels bij ons gearriveerd dus tijd voor een update! In deze post zal ik je snel bijpraten over alle nieuwigheden uit de Bucas collectie en een kijkje geven achter de schermen van de fotoshoot! Dit is het eerste seizoen dat wij producten hebben opgenomen in ons assortiment uit de Freedom collectie. Deze collectie van...
Bianca Schoenmakers test de Bucas Recuptex deken
"Zonder dat ik het weet voel ik bij sommige paarden of ze de Bucas Recuptex deken 2 uur van te voren opgehad hebben of niet!" Bianca Schoenmakers deelt haar ervaring met de Bucas Recuptex deken. In samenwerking met ons heeft ze de deken getest, lees hier haar bevindingen...
Update zomercollectie 2018
De dagen worden langer en de temperatuur begint langzaam te stijgen. Het voorjaar komt eraan! Hoog tijd om de garderobe van je paard weer te updaten. In deze blog lees je alles over de nieuwste collecties en de leukste kleuren voor dit seizoen...
Uitgelicht: Bucas Power Turnout
De kou begint al flink het land in te trekken. Niet alleen de sjalen, mutsen en handschoenen zijn weer aanwezig in het straatbeeld, maar ook de winterdekens. Er zijn vele soorten dekens en daarnaast ook in verschillende dikten. In deze blog lees je alles over de Bucas Power Turnout, een alles in 1 deken! De Bucas Power Turnout is een waterdichte...
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.