Merk uitgelicht: Eskadron

Weergaven
Merk uitgelicht: Eskadron

Sinds kort hebben wij ook het merk Eskadron in ons assortiment. Eskadron is het toonaangevende merk voor de aankleding, maar ook bescherming van jouw paard. Eskadron is opgericht in 1977 met het motto ‘Kwaliteit is geen luxe’. Eskadron heeft verschillende samenwerkingen met topruiters waardoor alle producten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Wat maakt Eskadron zo goed?

eskadron-onderlegge

Eskadron bekend om peesbeschermers collectie

Eskadron is in eerste instantie bekend geworden om de superfijne peesbeschermer. De Eskadron peesbeschermers hebben namelijk een hele sterke TPU-buitenkant maar zijn door de pasvorm wel heel comfortabel voor jouw paard. Eskadron heeft meerdere modellen peesbeschermers op de markt gebracht met ieder hun eigen voordelen. Zo hebben alle peesbeschermers een inkeping aan de bovenkant zodat het paard de benen onbelemmerd kan buigen.

Nog niet zo lang in het assortiment zijn de ProFlex Eskadron peesbeschermers. Deze peesbeschermers staan bekend om het stoere design, waarbij de beschermers extra flexibel zijn en daarmee voor meer bewegingsvrijheid zorgen. De buitenkant van deze Eskadron beschermers zijn net zoals alle peesbeschermers van het merk voorzien van het sterke TPU. De combinatie van een sterke peesbeschermer met toch veel comfort door de zachte binnenkant!

Naast het ontwikkelen van kwaliteitsvolle peesbeschermers heeft Eskadron nog veel meer fijne producten op de markt gebracht. Zo hebben zij ook een collectie dekjes, dekens, halsters, bandages, springschoenen en nog veel meer!

Alle producten zijn van een fijne kwaliteit door jarenlange ervaring en kennis. De samenwerkingen met onder andere Ludger Beerbaum zorgen ervoor dat Eskadron alleen de beste producten op de markt brengt.

Customize jouw Eskadron Dekje!

Eskadron heeft verschillende fijne dekjes voor verschillende doeleinden. Alle Eskadron dekjes zijn gemaakt van katoen met een zachte binnenkant voor optimaal comfort. Wist je dat je zelf ook jouw Eskadron dekje kan samenstellen? Naast het kiezen van een eigen kleur en bies, kun je de dekjes van Eskadron ook gemakkelijk laten borduren met een logo. Eskadron heeft zowel springdekjes als dressuurdekjes in hun assortiment opgenomen, voor ieder wat wils dus.

eskadron-dekje

Eskadron Limited collecties

Eskadron lanceert ieder jaar ongeveer zes keer een nieuwe Limited collectie. Deze collecties zijn net even anders dan de degelijke basis collectie, waarbij kwaliteit en degelijkheid voorop staat. De bekendste Limited collecties zijn de Eskadron Heritage en de Eskadron Platinum collectie. Deze collecties zijn net even anders dan de basis collectie en hebben net zoals alle Eskadron collecties een luxueuze uitstraling.

Bij Dochorse kun je terecht voor bijna al jouw Eskadron producten. Zo hebben wij peesbeschermers, dekjes, halsters, springschoenen, oornetjes, dekens en nog veel meer van Eskadron in ons assortiment!

eskadron-halster

 

Gerelateerde berichten
Reisverslag Spoga 2019
Afgelopen zondag zijn wij naar de Spoga in Keulen geweest om op zoek te gaan naar vernieuwende producten/merken en om de nieuwe collecties van onze vaste merken te bekijken. De Spoga is een grote beurs waar alle leveranciers samenkomen om nieuwe producten te presenteren. Ik kijk altijd enorm uit naar deze beurs omdat het vinden van nieuwe producten...
Product uitgelicht: Kentucky Outdoordekens
In deze blog lees je alles over de nieuwe Kentucky outdoordekens. Wij hebben Thomas Tuytens, de man achter Kentucky, vragen gesteld over deze unieke dekens en wat deze zo anders maakt dan de andere outdoordekens...
Meest gestelde vragen over de Bucas Recuptex deken
Lees hier alles wat je wilt weten over Bucas Recuptex! De Bucas Recuptex therapiedeken is een populaire deken en wij krijgen dan ook vaak vragen over de werking. In deze blog lees je de meest gestelde vragen en natuurlijk ook een antwoord daarop...
Binnenvoering uitgelicht: Bucas Stay Dry voering
In deze nieuwe blog lichten we de Bucas Stay Dry voering uit. Wat zijn de unieke kenmerken van deze voering en waarmee kun je het vergelijken...
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.