Merk uitgelicht: Harry's Horse

Weergaven

Wie kent dit merk nu niet? Harry’s horse is al sinds 1974 een begrip in de paardensport. Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, en de bijzondere band en relatie tussen mens en dier, wederzijds respect en vertrouwen zijn de beste ingrediënten voor onvergetelijke momenten. Harry’s horse biedt de mooiste producten aan om maximaal van deze onvergetelijke momenten te kunnen genieten.

 

Harry’s horse vertaald trends naar vooruitstrevende concepten om uiteindelijk tot een bruikbaar eindproduct te komen. Het streven van het merk is om de klant altijd toegang te geven tot de meest recentelijke ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en de functie ervan.

De markt is in beweging, en dus is Harry’s horse dat ook. De producten veranderen constant om aan de steeds strengere eisen en hoge verwachtingen van de klant te kunnen voldoen.

Het assortiment van Harry’s horse
Met een breed assortiment aan producten is er voor ieder wat wils bij Harry’s horse. Zowel voor ruiter als voor het paard heeft Harry’s horse een breed assortiment, te denken aan dekens, bescherming, stalbenodigheden en dekjes. De prijs-kwaliteit verhouding is bij Harry’s horse in een mooie balans.

Product uitgelicht; de Compositi peesbeschermers van Harry’s Horse
Een van de veel verkochte producten, vooral in de zomer, zijn de compositi peesbeschermers van Harry’s horse. Deze soepele, lichte, maar niet-absorberende peesbeschermers zorgen ervoor dat het paard perfecte bewegingsvrijheid heeft waarbij de opwarming van de paardenbenen sterk beperkt wordt. De peesbeschermers verminderen daarnaast ook nog eens het risico op wrijvingswonden.

Deze peesbeschermers worden in de zomer door vele ruiters gebruikt tijdens het rijden, maar ook wanneer het paard voor langere duur in de paddock of op de wei staat. Doordat deze extra ademend zijn, zijn deze ook beter voor de pezen van het paard.

Harry’s horse bij Dochorse
Kortom, Harry’s horse heeft verschillende fijne producten voor zowel ruiter als paard in het assortiment. Harry’s horse is constant bezig met de nieuwste trends en ontwikkelingen om zo de producten optimaliseren. Ben jij benieuwd naar ons assortiment Harry’s horse producten? Neem dan eens een kijkje!

 

 

 

Gerelateerde berichten
Reisverslag Spoga 2019
Afgelopen zondag zijn wij naar de Spoga in Keulen geweest om op zoek te gaan naar vernieuwende producten/merken en om de nieuwe collecties van onze vaste merken te bekijken. De Spoga is een grote beurs waar alle leveranciers samenkomen om nieuwe producten te presenteren. Ik kijk altijd enorm uit naar deze beurs omdat het vinden van nieuwe producten...
De perfecte crossbeschermer van Lemieux
De crossbeschermers hebben een grote ontwikkeling doorgemaakt de afgelopen jaren. Met nieuwe technologieën is er steeds meer mogelijk om comfort en optimale bescherming met elkaar te combineren. In deze blog leggen we de werking uit van de Lemieux cross beschermers...
Merk uitgelicht: Eskadron
Sinds kort hebben wij ook het merk Eskadron in ons assortiment. Eskadron is het toonaangevende merk voor de aankleding, maar ook bescherming van jouw paard. Eskadron is opgericht in 1977 met het motto ‘Kwaliteit is geen luxe’. Eskadron heeft verschillende samenwerkingen met topruiters waardoor alle producten aan de hoogste kwaliteitseisen ...
Een slowfeeder voor jouw paard?
We zien het steeds vaker, paarden die in hun stal of buiten in de paddock of wei een slowfeeder ter beschikking krijgen. Wat verstaan we nu precies onder een slowfeeder...
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.