25% KORTING - CODE: SUMMER25   -   Nog maar

BUCAS

BUCAS RECUPTEX THERAPIE DEKEN

DH Keurmerk
Bucas Recuptex

Meer afbeeldingen

 • Bucas Recuptex
 • Bucas Recuptex
 • Bucas Recuptex
 • Bucas Recuptex
 • Bucas Recuptex
 • Bucas Recuptex
BUCAS RECUPTEX THERAPIE DEKEN

Normale prijs: € 195,00

Special Price € 145,00

De meest verkochte therapiedeken. De recuptex deken bevordert de bloedcirculatie wat zorgt voor een betere toevoer van vers zuurstof en een betere afvoer van afvalstoffen. Dit zorgt voor losse en soepele spieren, het resultaat is al merkbaar na de eerste behandeling.
Beschikbaarheid: selecteer een optie

* Verplichte velden

Normale prijs: € 195,00

Special Price € 145,00

Beschrijving

Details

Bucas Recuptex Therapie Deken

Bucas heeft een Recuptex deken ontwikkeld die niet alleen tal van medische problemen voorkomt, maar ook kan helpen bij de behandeling van een breed scala van aandoeningen zoals:

 • Artritis
 • Spierpijn
 • Schade aan weefsel
 • Diverse pijnen
 • Kissing spine


De Recuptex stof werkt als een kooi van Faraday, het gewatteerde Recuptex bovenste deel weerspiegeld de magnetische velden in het lichaam. Het behoud van deze magnetische velden stimuleert de bloedcirculatie en zuurstoftoevoer in het lichaam en de rug van het paard, die geneest en vermindert zowel zwelling en ontsteking en bevordert een snellere genezing.

Bucas Recuptex Therapy deken is de ideale keuze voor de behandeling van paarden met chronische artritis of rugproblemen en helpt bij het ​​herstel proces te versnellen in een natuurlijke beschermde omgeving. De nieuwe gepatenteerde Snap-lock magnetische voor- en interne kruissingels houden de deken op zijn plaats.

De Recuptex Therapy deken is een betrouwbare en hoogtechnologische paarden deken waarin geen paard mag ontbreken.

Deze deken is los te gebruiken maar ook als onderdeken (bevestigingspunten, 2 voor en 2 achter aan buitendeken)
Advies gebruik: aanvang 2 uur voor en 2 uur na het rijden, uitbreiden na behoefte.

Bij deze deken is een los halsdeel verkrijgbaar.

Extra informatie

Extra informatie

DH Keurmerk Ja
Merk BUCAS
Deken Opties therapeutisch
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
100%
( 8 )
Sort by:

8 artikel(en)

per pagina
Ik merk veel verschil Review door Lisanne
Kwaliteit
Na lang twijfelen heb ik de recuptex deken gekocht, en het werkt echt! Ik gebruik ze voor mijn beide paarden en ze zijn zo veel meer ontspannen als ik ze deze deken heb opgedaan. Ik doe de deken meestal 2 uur voor de training op.
(Geplaatst op 14 mei 2019)
Merk direct verschil Review door Lizzy de Gooijer
Kwaliteit
Ik was erg nieuwsgierig naar de recuptex deken en wat het voor mijn paarden zou kunnen betekenen, daarom ben ik hem gaan testen via Dochorse.

Ik ben er mee begonnen bij een paard wat vaak een beetje stijf kon beginnen en merkte zeker verschil nadat het paard de recuptex deken 2uur van te voren had opgehad.. ze draafde veel losser weg.

Daarnaast heb ik de deken gebruikt bij een paard wat last heeft van spanning met het rijden, en ook bij dit paard merkte ik duidelijk verschil, veel meer en sneller ontspannen.

Tevens gebruik ik de recuptex deken na zware inspanning en of wedstrijden voor een sneller herstel van het paard. Hierbij heb ik ook verschil gemerkt, soms waren bepaalde paarden een beetje moe en stijf na de wedstrijd en stonden ze een beetje stil in de paddock, na gebruik van de recuptex deken na de wedstrijd waren ze volgende dag weer fit en maakte ze blije bokkensprongetjes, en daar word ik weer blij van.
(Geplaatst op 8 maart 2018)
Top product Review door Bianca Schoenmakers
Kwaliteit
Ik gebruik de Bucas Recuptex deken nu enkele weken en meestal ben ik erg sceptisch over nieuwe producten. Daarom wilde ik de Recuptex deken eerst op verschillende paarden uitgeprobeerd hebben voordat ik goed mijn mening kan geven over de werking. De stof bovenin de deken werkt als een soort reflecterende kooi waardoor de bloedcirculatie en zuurstoftoevoer gestimuleerd wordt. En ik moet toegeven ik merk bij sommige paarden echt verschil! Zoals met alle producten welke de bloedcirculatie stimuleren, is het per paard afhankelijk hoe je paard hierop reageert, het ene paard reageert beter dan het andere paard. Het is niet zo dat je een kreupel of ongezond paard weer helemaal goed krijgt door enkel een deken op te leggen. Maar voor paarden welke wat spanning hebben en niet zo snel en gemakkelijk ontspannen onder het zadel kan deze deken echt een verschil maken! Bij sommige paarden voel ik zelfs tijdens het rijden of ze de Recuptex deken 2 uur van te voren opgehad hebben of niet, zonder dat ik dit weet! Dus ik moet toegeven dat ik door het gebruik van deze deken overtuigd ben van de werking!
(Geplaatst op 21 februari 2018)
Super deken Review door Sophie
Kwaliteit
Zelfs mijn instructeur kan zien als ik de Recuptex deken niet vooraf gebruikt heb ivm tijdgebrek. Mijn paard komt dan moeilijker op gang.
(Geplaatst op 15 januari 2018)
Paarden zijn zo ontspannen Review door Jill Huijbrechts
Kwaliteit
Paarden zijn zo ontspannen, staan eindelijk stil op de vrachtwagen en vlechten gaat ook 2 x zo snel.
(Geplaatst op 15 januari 2018)
Direct resultaat Review door Sita
Kwaliteit
In het begin direct resultaat, mijn paard is veel soepeler. Ik laat regelmatig de deken de hele dag erop liggen. Na een tijdje merkte ik minder verschil. Heb toen de deken een paar dagen niet gebruikt en merkte toen direct dat mijn paard minder soepeler was.
(Geplaatst op 12 januari 2018)
Top Review door Kim
Kwaliteit
Heb het idee als ik opstap dat ik gelijk kan aangalloperen. Ik vraag zelf mijn pensionhoudster de deken vast 2 uur van te voren op te doen.
(Geplaatst op 12 januari 2018)
Fijne deken, ontspannen paard! Review door Myrthe
Kwaliteit
Hele fijne deken! Paard staat altijd half te slapen als die hem op krijgt. De deken is ideaal voor het rijden want de rugspieren lijken er echt baat bij te hebben. De pasvorm is zoals van Bucas gewend super en de deken blijft ook goed liggen en makkelijk onder de winterdeken te bevestigen voor het langer dragen.
(Geplaatst op 4 oktober 2017)

Login to add review

Ook interessant:

Artikel QR Code