De 5 musthaves van Floor van Kempen

Weergaven
De 5 musthaves van Floor van Kempen

In deze nieuwe blog lees je de top 5 favoriete producten van DocHorse amazone Floor van Kempen. Deze producten gebruikt Floor dagelijks

NAF M Power Ervaring

In deze nieuwe blog lees je de top 5 favoriete producten van DocHorse amazone Floor van Kempen. Deze producten gebruikt Floor dagelijks

Heinigr Saphir

#1 Heiniger Saphir tondeuse

Deze scheermachine gebruik ik vaak om mijn paarden er tip-top uit te laten zien. Ik scheer de witte benen op en het tussenstukje achter de oren. Deze machine maakt heel weinig geluid waardoor de paarden niet schrikken hiervan en ik rustig kan scheren. Het is ook heel makkelijk dat deze draadloos is waardoor je kunt gaan en staan waar je wilt.

Halster met bont

#2 Kentucky Transport Halster

Naast dat dit halster prachtig is vinden mijn paarden deze ook heel fijn om te dragen. Het halster gebruik ik voornamelijk tijdens transport waardoor het hoofd zacht beschermd is en de paarden een comfortabel gevoel krijgen. Het bont blijft super mooi en het staat ook prachtig bij mijn paarden.

#3 NAF M Power

Ik heb veel jonge paarden op stal en dan zie je toch vaak dat ze last hebben om er het hele jaar goed uit te zien. Jonge paarden groeien hard en hierbij ondersteun is ze met de NAF M power. Naast de jonge paarden geef ik het ook aan de oudere paarden die op wedstrijden uitkomen.

Bucas Recuptex

#4 Bucas Recuptex deken

Deze Bucas Recuptex deken gebruik ik iedere dag voor mijn sportpaarden. Ik leg de deken 2 uur voor het rijden op en mijn paard voelt gelijk een stuk losser en soepeler aan als ik opstap. Na het rijden doe ik de deken nog even op en na een uurtje wissel ik deze voor een staldeken. Niet bij ieder paard voel je direct verschil maar bijvoorbeeld bij een zenuwachtig paard voel je direct veel meer ontspanning in het lijf.

TRM Lijnzaadolie

#5 TRM Curragh Carron oil

De olie krijgen al mijn paarden. Ik geef het voor de dagelijkse ondersteuning en ook aan de jonge paarden die nog maar net in training staan. Ze gaan goed glimmen van deze olie en het wordt zeer makkelijk gegeten. Door middel van een pompje kan het op het voer gegeven worden.

Gerelateerde berichten
Update zomercollectie Bucas 2017
De nieuwe zomercollectie is inmiddels bij ons gearriveerd dus tijd voor een update! In deze post zal ik je snel bijpraten over alle nieuwigheden uit de Bucas collectie en een kijkje geven achter de schermen van de fotoshoot! Dit is het eerste seizoen dat wij producten hebben opgenomen in ons assortiment uit de Freedom collectie. Deze collectie van...
Een schoon en fris paard in enkele minuten
Je paard wassen tijdens de koude winterdagen is geen pretje. Het water is koud en voordat je paard droog is duurt ook langer dan in de zomer. NAF heeft een nieuw product ontwikkeld waarmee je paard supersnel schoon wordt. De NAF Warming Wash en de NAF Lavender Wash zijn twee shampoo’s die je kunt gebruiken om je paard te voorzien van een heerlijk...
Bianca Schoenmakers test de Bucas Recuptex deken
"Zonder dat ik het weet voel ik bij sommige paarden of ze de Bucas Recuptex deken 2 uur van te voren opgehad hebben of niet!" Bianca Schoenmakers deelt haar ervaring met de Bucas Recuptex deken. In samenwerking met ons heeft ze de deken getest, lees hier haar bevindingen...
Update zomercollectie 2018
De dagen worden langer en de temperatuur begint langzaam te stijgen. Het voorjaar komt eraan! Hoog tijd om de garderobe van je paard weer te updaten. In deze blog lees je alles over de nieuwste collecties en de leukste kleuren voor dit seizoen...
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.