Update zomercollectie Bucas 2017

Weergaven
Update zomercollectie Bucas 2017

De nieuwe zomercollectie is inmiddels bij ons gearriveerd dus tijd voor een update! In deze post zal ik je snel bijpraten over alle nieuwigheden uit de Bucas collectie en een kijkje geven achter de schermen van de fotoshoot!

Dit is het eerste seizoen dat wij producten hebben opgenomen in ons assortiment uit de Freedom collectie. Deze collectie van Bucas is prijstechnisch gezien zeer interessant en tevens zijn er elk seizoen weer nieuwe wisselende seizoenskleuren. De dekens uit de Freedom collectie zijn net iets voordeliger dan de superdeluxe dekens waar Bucas bekend mee geworden is.

Bucas zomerdeken

Dit is het eerste seizoen dat wij producten hebben opgenomen in ons assortiment uit de Freedom collectie. Deze collectie van Bucas is prijstechnisch gezien zeer interessant en tevens zijn er elk seizoen weer nieuwe wisselende seizoenskleuren. De dekens uit de Freedom collectie zijn net iets voordeliger dan de superdeluxe dekens waar Bucas bekend mee geworden is. Deze dekens zijn iets uitgekleed waardoor het mogelijk is om ze voordeliger te prijzen, maar hierdoor hebben de dekens toch de gewilde Bucas pasvorm maar bijvoorbeeld niet de Stay-dry binnenkant en ballistic nylon buitenkant. Omdat de dekens iets voordeliger zijn is het ook weer aantrekkelijker om elke seizoen een ander kleurtje te kopen :) Ben je niet zo gek op seizoenskleurtjes? Geen probleem, alle Freedom dekens zijn het hele jaar door ook in navy leverbaar. Zo ver een korte uitleg over de Freedom collectie, nu weer terug naar de nieuwigheden!

Voor deze zomer zijn er 2 seizoenskleuren; oudroze en olijfgroen. Deze prachtige zachte kleuren staan op elk paard fantastisch! Deze kleuren zijn verkrijgbaar in een zomerdeken, regendeken en vliegendeken.

.  

Tijd voor een eerste kennismaking met de nieuwe dekens! Een fotoshoot is altijd het uitstekende moment om dekens eens goed te bekijken, tijdens zo'n shoot bekijken we de pasvorm en de details van de dekens om ook zo jullie weer van goed advies en beeldmateriaal te kunnen voorzien.

Ons model heeft niet alle dagen evenveel zin om te poseren en probeert dan met wat grappige poses onder het werk uit te komen.. Ik kan het hem ook niet echt kwalijk nemen, ik zei nog zo echte mannen dragen ook roze maar daar was hij het niet helemaal mee eens.

   

Weer even terug naar de dekens, we begonnen met de Bucas Freedom vliegendeken. De pasvorm van deze deken met vaste hals valt ons 100% mee, vaak vallen dekens met een vaste hals wat krap maar deze deken heeft een mooie pasvorm en ligt ook op ons gespierde model ruim zat. De vliegendeken is dus zeker geschikt voor bredere paarden. De hals heeft ook een mooie lengte waardoor ook tijdens het grazen je paard beschermt wordt tegen vliegen. De stof is heel licht en luchtig wat erg comfortabel is tijdens de zomer, geen plakkerige zware zweetstof.

De Bucas Freedom regendeken kennen jullie wellicht al wel maar is nieuw voor ons. Ook hierbij is de pasvorm weer opvallend goed, de deken biedt genoeg ruimte rondom de schoft en borst. De deken voelt heel licht aan waardoor hij zeker geschikt is voor wat hogere temperaturen. De 600D buitenkant voelt ook best stevig aan, waarschijnlijk door de ripstop, deze vierkantjes zorgen ervoor dat de stof minder snel scheurt. Er is verder niks fancy's aan deze deken maar de prijs kwaliteit is erg goed. Omdat de regendeken zo licht qua gewicht is, is de deken ook perfect voor de winter om over een staldeken te gooien wanneer het regent en je paard gaat naar buiten.

Kortom een goede waterdichte regendeken welke een must-have is voor in elke paardengararobe! Dit seizoen ook verkrijgbaar in het olijfgroen en roze!

Voordat ik de Bucas Freedom zomerdeken uit de verpakking haalde had ik eigenlijk een dunne katoenachtige stof verwacht maar deze zomerdeken is eerder van een soort glimmend trainingspakkenstof gemaakt, ik weet niet zo goed hoe ik het anders kan benoemen. Ook deze deken is weer erg licht en daarom goed geschikt voor warmere dagen. Voordeel is dat er minder snel zaagsel en hooi aan blijft plakken. Ook deze deken heeft een goede pasvorm (ook voor bredere paarden). De deken voelt niet super stevig aan, als je opzoek bent naar een robuuste zomerdeken zou ik eerder voor katoen of ripstop kiezen maar als lichte stal- of transportdeken volstaat deze deken prima.

   

Het laatste nieuwtje voor deze zomer is het nieuwe model vliegenmasker! Dit masker biedt bescherming aan het hele hoofd, zowel de oren, ogen en neus zijn beschermt tegen vliegen, stof en UV-straling. Het masker sluit mooi rondom het hoofd en volgt de contouren van de neus en kaak waardoor hij perfect aansluit. Het masker sluit middels een brede klittenband strip aan de zijkant van het hoofd en middels een elastische magneetsluiting onder de kaak. De magneetsluiting is nieuw en super handig en snel! Het vliegenmasker is verkrijgbaar in het blauw en in zebra, de masker passen bij de Buzz Off vliegendekens van Bucas.

Samengevat ben ik erg enthousiast over deze nieuwe items, de prijs kwaliteit is goed, de kleuren zijn leuk en de pasvorm van alle producten is super!

 

Gerelateerde berichten
Bianca Schoenmakers test de Bucas Recuptex deken
"Zonder dat ik het weet voel ik bij sommige paarden of ze de Bucas Recuptex deken 2 uur van te voren opgehad hebben of niet!" Bianca Schoenmakers deelt haar ervaring met de Bucas Recuptex deken. In samenwerking met ons heeft ze de deken getest, lees hier haar bevindingen...
Update zomercollectie 2018
De dagen worden langer en de temperatuur begint langzaam te stijgen. Het voorjaar komt eraan! Hoog tijd om de garderobe van je paard weer te updaten. In deze blog lees je alles over de nieuwste collecties en de leukste kleuren voor dit seizoen...
Bescherm je paard tegen zonnebrand
Door de zon een rode en verbrande huid oplopen is voor ons, mensen, niet fijn maar ook paarden kunnen hier last van krijgen. In deze blog lees je alles over zonnebrand bij paarden en hoe je hiervoor kunt beschermen...
Uitgelicht: Bucas Power Turnout
De kou begint al flink het land in te trekken. Niet alleen de sjalen, mutsen en handschoenen zijn weer aanwezig in het straatbeeld, maar ook de winterdekens. Er zijn vele soorten dekens en daarnaast ook in verschillende dikten. In deze blog lees je alles over de Bucas Power Turnout, een alles in 1 deken! De Bucas Power Turnout is een waterdichte...
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.