Nieuw van Dy'on

Weergaven
Nieuw van Dy'on

In deze blog brengen we je helemaal op de hoogte van alle veranderingen en nieuwigheden van Dy'on. Dy'on heeft het hele assortiment veranderd, sommige producten zijn aangepast en andere zijn helemaal nieuw! Zo komt er een supere mooie collectie met zadeldekjes, oornetjes en dekens.

Dy'on heeft het volledige assortiment compleet vernieuwd. Het was een behoorlijk uitdaging om alle producten om te zetten but we did it! Via deze weg geven we je een korte samenvatting van de belangrijkste veranderingen per collectie. 

Dyon

Alle Dy'on collecties op een rijtje:

Het kan soms best verwarrend zijn welk product nou onder welke collectie valt. Dy'on heeft maarliefst 5 verschillende collecties. Wij lichten even kort de verschillen toe en hebben een handig overzicht gemaakt per collectie.

Premium Collecties

De producten in de Premium Collectie zijn gemaakt van de beste kwaliteit Dy'on leder. De producten hebben een elegante uitstraling en een fijne afwerking van het leer. Het Dy'on leder wordt geproduceerd en op een natuurlijke manier gelooid in een leerlooierij in Spanje. De kwaliteit van het leer is uitmuntend. De producten hebben levenslange garantie op het gespwerk.

  • D-Collectie - Dit is de meest klassieke collectie van Dy'on. De producten uit deze collectie zijn voorzien van messing gespwerk en cremekleurig stikwerk. 
  • New English Collectie - Deze collectie is voorzien van RVS gespen en het stikwerk is dezelfde kleur als het leer.
  • Dressage Collectie - Deze collectie is helemaal gericht op de veeleisende dressuurruiter. De hoofdstellen hebben RVS gespen. 

Basic Collecties

De producten uit de Basic Collectie zijn gemaakt van oersterk buffelleer. Dit ziet er minder chique uit maar is wel heel degelijk en sterk. Dit maakt de producten uit de Basic Collectie geschikt voor intensief en dagelijks gebruik.

  • Working Collectie - De producten in de working collectie zijn voorzien van RVS gespen. De producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Deze collectie bestaat uit spring- en dressuurhoofdstellen.
  • La Cense - De producten uit de La Cense collectie zijn ontwikkelt in samenwerking met Haras de La Cense. De collectie bestaat uit bitloze hoofdstellen en artikelen voor grondwerk. 

Vernieuwd Dy'on Kopstuk

De Dy'on hoofdstellen uit de exclusieve dressage, new english en classic Dy'on collectie hebben allemaal een nieuw kopstuk gekregen. Dit kopstuk is nog anatomischer gevormd dan voorheen. Daarnaast loopt het kopstuk verder door waardoor de frontriem lager gepotioneerd is, dit verminderd druk op de gevoelige zenuwen onder de oren. Zie hieronder de vergelijking tussen het oude en nieuwe kopstuk. Alle Dy'on hoofdstellen op onze website worden geleverd met het nieuwe kopstuk.

Bovenste kopstuk is het vernieuwde model:

Dyon Kopstuk

Dy'on Teugels

Wij hebben ons assortiment teugels uitgebreid zodat bij je bij elk hoofdstel een bijpassende teugel kan bestellen. Benieuwd naar ons hele assortiment Dy'on teugels? Klik hier om alles te bekijken.

Voor de springruiters

  • De klassieke 'Dy'on Collection' is uitgebreid met verschillende modellen hoofdstellen en het assortiment is nu identiek aan de 'New English Collectie'. De producten in de klassieke collectie zijn voorzien van messing gespen en crèmekleurig stikwerk.
  • De 'New English Collection' is uitgebreid met diverse hoofdstellen zodat deze collectie qua modellen identiek aan de klassieke 'Dy'on Collection' is. De producten in de 'New English Collection' hebben RVS gespen en het stikwerk is dezelfde kleur als de kleur van het leer.
  • De 'Working Collection' is uitgebreid met een aantal basic hoofdstellen en accessoires. De producten uit deze collectie zijn geschikt voor dagelijks gebruik en gemaakt van sterk buffelleer. Iets minder chique dan de bovengenoemde collecties maar wel sterker! 

Voor de dressuurruiters

  • De 'Working Collection' is nieuw in de dressuur collectie. De dressuur hoofdstellen in deze collectie zijn gemaakt van sterk buffelleer en hebben toch een super chique uitstraling.
  • De 'Dressage Collection' is uitgebreid met een aantal hoofdstellen en alle hoofdstellen zijn voorzien van een nieuw kopstuk welke nog anatomischer gevormd is!

Dyon deke

Voor iedereen who loves Dy'on

  • Dekens en Dekjes. Nieuw in de collectie zijn de super chique zadeldekjes met een lederen bies en zadeldekjes van zacht corduroy. Ook in dresssuur model!
  • Tevens zijn er bijpassende oornetjes
  • De dekens zijn ook uitgebreid met een chique fleecedeken en verschillende staldekens.

Benieuwd naar alle Dy'on producten? Bekijk ze hier alles van Dy'on.

Gerelateerde berichten
Reisverslag Spoga 2019
Afgelopen zondag zijn wij naar de Spoga in Keulen geweest om op zoek te gaan naar vernieuwende producten/merken en om de nieuwe collecties van onze vaste merken te bekijken. De Spoga is een grote beurs waar alle leveranciers samenkomen om nieuwe producten te presenteren. Ik kijk altijd enorm uit naar deze beurs omdat het vinden van nieuwe producten...
FAQ Rambo Micklem Hoofdstel
De meest gestelde vragen over het Rambo Micklem hoofdstel...
Merk uitgelicht: Eskadron
Sinds kort hebben wij ook het merk Eskadron in ons assortiment. Eskadron is het toonaangevende merk voor de aankleding, maar ook bescherming van jouw paard. Eskadron is opgericht in 1977 met het motto ‘Kwaliteit is geen luxe’. Eskadron heeft verschillende samenwerkingen met topruiters waardoor alle producten aan de hoogste kwaliteitseisen ...
Wie kent dit merk nu niet? Harry’s horse is al sinds 1974 een begrip in de paardensport. Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, en de bijzondere band en relatie tussen mens en dier, wederzijds respect en vertrouwen zijn de beste ingrediënten voor onvergetelijke momenten. Harry’s horse biedt de mooiste producten aan om ...
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.