Facebook
Powered by Magento extensions
Twitter
Powered by Magento extensions
Google Plus

EQUITOP MYOPLAST

Equitop Myoplast ondersteunt de spierstofwisseling; niet alleen in training, maar ook tijdens de groei én als uw paard op rust moet door een blessure.

Availability: In voorraad

Normale prijs:  7995

Speciale prijs:  6495

Levertijd: direct leverbaar
EQUITOP MYOPLAST is available for purchase in increments of 1

Bundelaanbiedingen

Bespaar 12%

3499
Bestellen
add
Sectolin Vazuintjes + Synovium Fly Deet

Bespaar 18%

4499
Bestellen
add
add
Sectolin Vazuintjes + Synovium Fly Deet + Supershine Black & Clear

Equitop Myoplast

EQUITOP MYOPLAST

Equitop - Myoplast 1500 gram

Waarom Equitop Myoplast:

Het hoofdbestanddeel van spieren is eiwit, waarvan aminozuren de bouwstenen zijn. Voor de opbouw van eiwitten heeft het paard een juiste combinatie van geschikte aminozuren nodig, d.w.z. een optimaal aminozuurprofiel in het dagelijks rantsoen. De plantaardige eiwitten die in Equitop Myoplast zitten, komen uit speciaal gekweekte zoetwateralgen. Ze voorzien de spieren van 18 aminozuren in een unieke combinatie en hoge concentratie. Spieropbouw en -functie worden ondersteund, waardoor de conditie en het prestatievermogen toe nemen.

Een goed ontwikkelde bespiering draagt wezenlijk bij aan de uitstraling van een paard. Bij wedstrijd- en keuringspaarden, quarter horses en jonge hengsten voor de keuring - op elk moment dat het aankomt op de uitstraling van een paard - ondersteunt Equitop Myoplast de spieropbouw. De verhoogde beschikbaarheid van aminozuren is ook van belang voor de spierfunctie van paarden die licht getraind worden. En een goede spierfunctie vermindert het risico van vervelende aandoeningen zoals tying-up.


Equitop Myoplast… voor prestatieverhoging
Het trainingseffect op de spieren, de kracht en het uithoudingsvermogen worden door Equitop Myoplast ondersteund en vergroot. De power parels zijn bij uitstek geschikt voor ondersteuning van jonge, nog arm bespierde paarden tijdens hun opleiding. En als aanvulling op de voeding bij opbouwtraining van sportpaarden.

De plantaardige eiwitten die in Equitop Myoplast zitten, komen uit speciaal gekweekte zoetwateralgen. Ze voorzien de spieren van 18 aminozuren in een unieke combinatie en hoge concentratie.

Equitop - Myoplast

Grote paarden                      2 maatlepels (50g) per dag
Kleine paarden & pony's    1 maatlepel (25g) per dag


Sommige ruiters en trainers melden verbetering in werklust en algemene bereidheid om te presteren tijdens Equitop Myoplast voeding, zoals dit ook bekend is bij Synovium NAP, bij paarden met spiergerelateerde zwakte of bij deels-pijnlijke spierverkramping, met name in de rug.

Zeer fijn

03-04-2014
09.53

Ik geef mijn paard met regelmaat Myoplast. Hij staat in volledige training en heeft veel profijt bij het product!

goed

25-03-2014
10.22

zeer goed produckt mits er doorgewerkt word met het paard , anders heeft het naar mijn mening geen effect

myoplast

11-03-2014
09.41

ik geef mijn paard ook myoplast, ben er over het algemeen ,wel tevreden over, alleen met dit middel vindt i wel ,dat je paard in beweging moet zijn [dus flink ernij ,trainen] dat werdt vroeger ook aanbevolen,,,anders werkt het, gew niet, wel vindt ik het jammer dat het suiker-gehalte met dit product erg hoog is[te hoog naar mijn mening] zou dat minder kunnen???? dan is echt iedereen te spreken over dit middel.

goed product!

21-11-2012
14.59

mijn paard had last van zijn SI gewricht na lange tijd stilstaan en mijn dierenarts had me aanbevolen om tijdens de opbouw Myoplast bij te voeren. Binnen korte tijd zag je een groot verschil in zijn spierontwikkeling. Ik geef het nu nog steeds ter ondersteuning en zie hem nog steeds groeien en dus sterker worden. Ik denk alleen wel dat het effect van Myoplast vooral zichtbaar is in combinatie met een regelmatige en systematische training van je paard.

Recensie Plaatsen

Beoordeling product EQUITOP MYOPLAST