Stapmolen

Op zoek naar een stapmolendeken voor je paard? Wij hebben een ruime keuze aan dekens voor in de stapmolen. Deze dekens hebben een uitsparing bij de schouders zodat de kans op schuurplekken minimaal is. Wij hebben zowel waterdichte als softshell dekens voor in de molen.

Welke stapmolendeken voor jouw paard?

Wil je weten welke deken het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met onze dekenspecialist Elsemiek. Elsemiek kent alle in's en out's van onze paardendekens en kan je daarom van een goed advies voorzien.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bij DocHorse vind je een ruim assortiment aan stapmolendekens voor jouw paard.

Stapmolendekens of ook wel wandeldekens zijn er in verschillende varianten van de merken Kentucky, Rambo, Amigo en Nibago. Wij hebben zowel stapmolendekens met of zonder vulling.

Waarom heb je een stapmolendeken nodig?

Een stapmolendeken of ook wel een wandeldeken heeft aan de voorzijde bij de schouders een uitsparing waardoor de schouders van jouw paard vrij kunnen bewegen en niet schuren tegen de deken. Deze dekens zijn ideaal voor paarden welke schuurplekken krijgen op de borst en schouders door het wandelen in de stapmolen. Door de grote bewegingsvrijheid bij de schouders zijn stapmolendekens ook geschikt voor het longeren van je paard. Als je paard toch last heeft van schuurplekken kan je ook een borstbeschermer onder zijn gewone deken doen, dit voorkomt wrijving op de schouders waardoor er geen kale plekken ontstaan.

Populaire stapmolendekens

Een hele populaire stapmolendeken is de Amigo Walker, deze waterdichte stapmolendeken heeft een 200 grams vulling en is daardoor lekker warm. Door de waterdichte buitenkant kan je deze molendeken ook gebruiken als het regent. Ook de stapmolendeken van Kentucky is een echte bestseller. Deze molendeken heeft een artificiële konijnenvacht binnenkant wat super zacht is voor de huid van je paard.

Een hele unieke stapmolendeken is de Nibago combi deken. Dit is een staldeken en molendeken in 1. Door de innovatieve voorsluiting kan de staldeken snel omgetoverd worden tot molendeken.

Wij hebben tevens therapeutische stapmolendekens. Dit zijn de Bucas Recuptex stapmolendeken en de Back on Track stapmolendeken. Deze dekens zorgen voor een betere doorbloeding tijdens het wandelen.

Advies over een stapmolendeken

Wil je weten welke stapmolendeken het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met onze dekenspecialiste Elsemiek. Elsemiek heeft al onze paardendekens gepast op meerdere paarden zodat ze alle in’s en out’s van iedere deken weet.

Als je wilt weten welke dekenmaat jouw paard heeft neem dan eens een kijkje op deze pagina. Op deze pagina vind je een handige maattabel voor paardendekens.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2022 DocHorse. All Rights Reserved.