Spieropbouw

Deal van de maand! 25% korting op de TRM Maxi-Top!

Kan jouw paard wel wat extra ondersteuning in de spieropbouw gebruiken? TRM Maxi-Top Equine speciaal ontwikkeld om een belangrijke bron van aminozuren te leveren. Deze aminozuren dragen bij aan de spieropbouw en het behoud van de spiermassa bij paarden.

Maxi-Top Equine is een supplement rijk aan aminozuren wat kan worden ingezet voor de volgende doeleinden:

 • Als ondersteuning voor de ontwikkeling en het behoud van spiermassa bij jonge, opgroeiende paarden.
 • Voor het behoud van en verdere optimalisering van spiermassa bij paarden in intensieve training en tijdens het wedstrijdseizoen.
 • Ter ondersteuning van het herstel na een blessure, ziekte of operatie.
 • Ondersteunt de ontwikkeling van de foetus tijdens het laatste trimester van de dracht en voorziet in de eiwitbehoefte van merries tijdens de lactatieperiode.

Alleen deze maand ontvang je 25% korting op de TRM Maxi-Top! 

Advies van een specialist

Wil je meer weten over een van onze spier supplementen of wil je een passend advies van een van onze specialisten? Neem contact op met Saskia. Saskia weet alles over onze spier supplementen en kan jou helpen bij het maken van de juiste keuze.

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Myoplast
  Equitop myoplast
  Waardering:
  93%
  Speciale prijs € 77,50 Normale prijs € 99,95
  > 10 op voorraad – wordt vandaag nog verzonden
per pagina

Wij hebben een breed assortiment aan supplementen welke bijdragen aan de spierbouw van je paard. Het is belangrijk dat je paard tijdens het voeren van een spieropbouwend supplement getraind wordt wil je verschil zien in toename van spiermassa. Een paard in rust zal niet de prikkels krijgen om spieren te ontwikkelen.

Supplementen die bijdragen aan de spieropbouw 

Wij hebben verschillende supplementen welke bijdragen aan de spieropbouw van je paard en welke de spieropbouw versnellen. Al deze spieropbouwende supplementen voorzien de spieren van je paard van de juiste voedingsstoffen om te kunnen groeien. Wanneer je jouw paard traint ontstaan er kleine scheurtjes in het spierweefsel. Deze “scheurtjes” stimuleren de spieren om zich weer te herstellen, tijdens het herstel wordt de spier weer sterker opgebouwd, er vindt overcompensatie plaats. Deze overcompensatie zorgt voor de toename van de spiermassa.

Waarom heeft mijn paard een supplement welke bijdraagt aan de spieropbouw nodig?

Wanneer je paard getraind wordt is het daarom belangrijk om de spieren van de juiste voedingsstoffen te voorzien om te kunnen herstellen en zo te kunnen groeien. Enkele belangrijke voedingsstoffen zijn essentiële aminozuren (eiwitten). Equitop Myoplast bevat 18 aminozuren welke de spier voorzien van bouwstoffen. Ook de NAF M Power is een supplement op basis van aminozuren maar bevat daarnaast ook antioxidanten en kruiden voor soepele spieren. Wij hebben zelf ook goede ervaring met de TRM Muscle Up, dit vloeibare supplement bevat gamma-oryzanol wat de spieropbouw sterk stimuleert.

Wil je meer weten over hoe spieren precies worden opgebouwd? Je leest er alles over in deze blog

Advies van onze specialisten

Wil jij weten of een spieropbouwend supplement geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact met ons op en wij geven je graag een passend advies.

© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.