Lemieux Stijgbeugels Vector Control

Nieuw in ons assortiment! De Lemieux Stijgbeugels Vector Control zijn lichtgewicht en een recht voetbed. 

€ 244,95
Niet op voorraad – binnen 2 – 10 dagen verzonden
SKU
LM35671-CFG

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten

Lemieux Stijgbeugels Vector Control

Nieuw in ons assortiment! De Lemieux Stijgbeugels Vector Control zijn lichtgewicht en een recht voetbed. 

De stijgbeugels zijn gemaakt van aluminium waardoor ze maar liefst 419 gram. De beugel heeft een openklappende arm waardoor je niet vast blijft zitten bij een val. De veiligheidsarm heeft een tweetraps ontgrendelingssysteem. Dit houdt in dat de veiligheidsbeugel open gaat tijdens een val, maar gesloten blijft wanneer je bijvoorbeeld met je voet er tegenaan tikt. Het tweetraps ontgrendelingssysteem zorgt er dus voor dat de kans minimaal is dat je met je voet in de stijgbeugel blijft hangen.

Het voetbed van deze LeMieux veiligheidsbeugels is recht. Het voetbed is voorzien van extra grip en werkt zeer schokdempend. Dit zorgt voor minder druk op de knieeen en enkels. 

De bovenkant van de stijgbeugel waar de stijgbeugelriem door de beugel gaat is 45º graden naar binnen gedraaid. Hierdoor blijft de veiligheidsbeugel Vector Control licht naar binnen hangen. Dit systeem zorgt ervoor dat het gewicht gelijkmatig wordt verdeelt over het voetbed. Daarnaast wordt de ruiter gestimuleerd om de voet op de juiste plek te houden en is het gemakkelijker om de beugel terug te vinden als je deze verliest tijdens het rijden.


Meer informatie
MerkLemieux
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lemieux Stijgbeugels Vector Control
Uw waardering
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.