Rambo micklem multi bridle

De Rambo Micklem Multi Bridle, een uniek hoofdstel volledig gemodelleerd naar de schedel van het paard. Te gebruiken op 6 verschillende manieren!

Waardering:
100% of 100
€ 112,17 € 186,95
> 10 op voorraad – wordt vandaag nog verzonden
SKU
HWSBAB50-K000-LH-CFG

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten

Rambo Micklem Multi Bridle

De Rambo Micklem Multi Bridle is een uniek hoofdstel volledig gemodelleerd naar de schedel van het paard. Te gebruiken op 6 verschillende manieren:

  • Kaptoom
  • Met bit
  • Met bit en bitstraps
  • Sidepull (milde inwerking)
  • Kinband (middelmatige inwerking)
  • Gekruist (sterke inwerking)

Horseware heeft in samenwerking met William Micklem na uitgebreid onderzoek naar het paardenhoofd dit speciale hoofdstel ontworpen. Door de unieke vormgeving van het Micklem hoofdstel worden alle gevoelige en oppervlakkige zenuwen in het paardenhoofd ontzien. Dit is het meest comfortabele hoofdstel ooit ontworpen voor het paard.

Rambo Micklem Multi Bridle voordelen

Het voordeel van de Micklem Bridles is dat het hoofdstel precies gevormd is naar de anatomie van het paardenhoofd waardoor het hoofdstel nergens drukkingen of knellingen geeft. Alle gevoelige en oppervlakkige zenuwen worden ontzien. Daarnaast worden ook de jukbeenderen en de uitstekende kiezen van het paard vrij gelaten, om zo schuren en / of beschadiging van de slijmvliezen in de mond van het paard te voorkomen.


Alle Micklem Bridles zijn gemaakt van zacht, soepel leer voor extra comfort. Daarnaast heeft het leer een luxe leerfinish ondergaan wat extreme duurzaamheid garandeert. 

De Rambo Micklem Multi Bridle voor jouw paard

Het hoofdstel is uitermate geschikt voor jonge paarden maar ook voor paarden die moeite hebben met het aannemen van het bit. Wanneer je dit hoofdstel met bit gebruikt en meer druk op de teugels neemt, neemt de druk op het bit af en de druk op de neus neemt toe. Ook geschikt voor paarden die het bit vastpakken of een ongelijke aanleuning hebben.

De Micklem Bridle is 1 van de producten die je in ons Test Center vindt. Het hoofdstel is getest door onze ruiters, grooms en dierenarts en hebben hun werking in de praktijk reeds bewezen. De hoofdstellen dragen daadwerkelijk bij aan een beter resultaat en een doeltreffender training.

You need to feel it to believe it!

Omdat wij in deze producten geloven, maar ook begrijpen dat het een grote investering is, bieden wij middels ons DocHorse Test Center de mogelijkheid om het Micklem hoofdstel te testen zodat je echt overtuigd raakt van de werking en effectiviteit. 


Meer informatie
MerkRambo Micklem
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rambo micklem multi bridle
Uw waardering
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.