Rambo Regendeken

Op zoek naar een Rambo regendeken voor jouw paard? DocHorse is de dekenspecialist met de grootste voorraad Rambo regendekens. De Rambo dekens zijn het paradepaardje van het merk Horseware. Rambo regendekens hebben geen vulling en zijn geschikt om te gebruiken tijdens de seizoenswisselingen. Is een Rambo regendeken toch niet helemaal wat je zoekt? Neem dan eens een kijkje bij al onze regendekens.

Advies van een Rambo deken expert

Wil je weten welke Rambo regendeken het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met Charlotte. Charlotte heeft al onze Rambo dekens gepast op meerdere paarden en kan je daarom van een goed advies voorzien zodat jouw paard de perfecte deken heeft.

Wij hebben een ruime voorraad Rambo regendekens voor je paard. Alle Rambo regendekens (ook wel turnout dekens) genoemd zijn waterdicht en hebben een oersterke ballistic nylon buitenkant. De Rambo regendekens hebben een antibacteriële nylon voering welke de vacht van je paard laat glanzen.

Verschillende soorten Rambo regendekens

Rambo Original

De Rambo Original is onze persoonlijke favoriet. Deze Rambo regendeken heeft alles wat je zoekt in de perfecte deken voor jouw paard. De regendeken heeft een ‘V’ voorsluiting voor extra ruimte bij de hals en ligt zo stabiel als een huis (ook na het rollen en spelen). De deken heeft aansluitingspunten voor Horseware liners zodat je binnen een handomdraai de warmte kan veranderen. Ook is er een los verkrijgbare hals te bestellen.

Rambo Supreme

De Rambo Supreme regendeken is qua design hetzelfde als de Rambo Original maar deze deken wordt inclusief een afneembare hals geleverd.

Rambo Optimo

De Rambo Optimo regendeken is geschikt voor hele brede paarden. Deze regendeken heeft een hoge loopsplit waardoor de voor- en achterkant van de deken onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Het is ook mogelijk om speciale Optimo Liners aan de deken te bevestigen zodat je de warmte snel kan aanpassen.

Rambo Wug

De Rambo wug regendeken heeft een halfoplopende hals. Dit zorgt ervoor dat het gebied rondom de schoft extra bedekt is. Uit verschillende studies is gebleken dat rondom dit gebied de meeste warmte verloren gaat, door deze extra bescherming zorgt de halve hals voor minder warmte verlies. Het wug design is geschikt voor smal tot normaal gebouwde paarden. Er kunnen geen Horseware liners aan de wug bevestigd worden.

Welke Rambo regendeken voor jouw paard?

Charlotte heeft al onze paardendekens op verschillende paarden gepast. Ze kan samen met jou een aantal vragen doornemen zodat ze een goed beeld krijgt van jouw paard en wensen. Aan de hand hiervan kan ze samen met jou op zoek gaan naar de perfecte deken voor jouw paard. Neem contact op voor advies.

Welke maat Rambo deken?

Twijfel je over welke maat het meest geschikt is voor jouw paard? Bekijk dan hier onze handige Rambo maattabel.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.