Bezig met laden...

Trust beval bit leder

De teugels worden op een manier aan het bit bevestigd waarmee het bit goed in de mond en op de lagen ligt en zorgt voor een directere actie bij teugelhulpen. De flexibele werking in combinatie met de smaak van het leder maakt het bit uitermate geschikt voor paarden met een gevoelige mond.
€ 158,00
SKU
TR05001730-CFG
- +
  •  Door drukte kunnen leveringen vertraagd zijn
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Gratis testen via ons Test Center
  •  Overleg met onze specialisten

Trust Beval Bit Leder

Dit bit is te vergelijken met een 3-ring trens, alleen is de werking wat softer. Een beval-bit heeft minder hefboom werking dan een 3-ring trens. De teugels worden op een manier aan het bit bevestigd waarmee het bit goed in de mond en op de lagen ligt en zorgt voor een directere actie bij teugelhulpen. De bovenste “halve maan” wordt gebruikt om het bakstuk aan te bevestigen. De onderste “halve maan” wordt gebruikt om de teugel aan te bevestigen.

Een opvallende verschijning in het assortiment van TRUST Equestrian zijn de leder bitten. De leder bitten worden handgemaakt in Nederland. De kern van het bit is gemaakt van versterkt nylon. Het leder wat om de kern wordt gestikt is natuurlijk gelooid zonder chemicaliën. Door speekselvorming wordt het leder bit zachter en hiermee aangenamer voor het paard. De flexibele werking in combinatie met de smaak van het leder maakt het bit uitermate geschikt voor paarden met een gevoelige mond. Uniek is de ronde constructie en de flexibiliteit van het leder mondstuk.

Dikte: 20mm

Niet geschikt voor de onervaren ruiter of paard.

Meer informatie
MerkTrust
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Trust beval bit leder
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.