Back on track mesh deken mia

Deze therapie deken is gevoerd met het unieke Welltex materiaal. Dit materiaal zorgt voor een betere doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en “reparatiemateriaal” sneller wordt aangevoerd.

Waardering:
100% of 100
Tijdelijk niet leverbaar
SKU
BOT21580035-CFG

  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten

Back on Track Mesh/Maas deken model MIA

Deze therapie deken is gevoerd met het unieke Welltex materiaal. Dit materiaal zorgt voor een betere doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en “reparatiemateriaal” sneller wordt aangevoerd.

De voorsluiting en pasvorm van dit model zijn geheel vernieuwd. Voor bredere paarden adviseren wij de Back on Track Mesh Supreme deken, deze pasvorm is iets ruimer dan de MIA.

Deze therapeutische deken is een super multifunctionele deken. Deze deken kan in de zomer gebruikt worden als een luchtige staldeken en in de winter als onderdeken. Tevens kan de deken als transportdeken, zweetdeken en staldeken gebruikt worden. Kortom een investering die zich dubbel en dwars terugverdient omdat je deze deken iedere dag kan gebruiken het hele jaar door.

Back on Track, het materiaal:

De producten van Back on Track zijn gemaakt van het innovatieve Welltex materiaal. Deze stof bevat een mineraal welke de infrarode energie van het lichaam reflecteert. Hierdoor ontstaat er een betere en intensievere doorbloeding, niet alleen in de huid maar ook in de dieperliggende weefsels zoals de spieren en gewrichten. Dit zorgt voor een sneller herstel van bestaande blessures en verkleint de kans op toekomstige blessures.

Elk paard heeft baat bij het gebruik van de Back on Track producten. Of je paard nou een peesblessure heeft of licht getraind wordt, een betere doorbloeding zorgt voor een soepel lichaam en draagt bij aan het herstel van bestaande blessures.

Wil je meer weten over het gebruik van de Back on Track producten? Op deze pagina lees je de meest gestelde vragen en vind je uitgebreide informatie.


Meer informatie
MerkBack on Track
Deken OptiesTherapeutisch
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Back on track mesh deken mia
Uw waardering
  1. Back on Track uitgelicht Back on Track uitgelicht In deze blog leggen we de therapeutische werking uit van de Back on Track producten. Wij zijn zelf super enthousiast over de producten maar hoe komt het dat je paard veel losser in het lijf is?De producten van Back on Track zijn allemaal voorzien van de innovatieve stof Welltex. Deze speciale stof bevat mineralen die de infrarode warmte van het lichaam weerkaatst. Infrarode warmte is warmte die je niet voelt bij je paard wel aanwezig is na bijvoo
  2. Therapie dekens: wat is het verschil? Therapie dekens: wat is het verschil? Er zijn op dit moment vele soorten therapiedekens welke allemaal een andere werking hebben. In deze blog lees je de verschillende werkingen van de dekens.
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.