Bucas

Producten 1-20 van 45

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 45

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bucas is een Iers merk wat al sinds 1981 paardendekens produceert van zeer technische materialen. De paardendekens van Bucas zijn onder te verdelen in 4 verschillende collecties; de Power Turnout, de Smartex, de Irish en de Freedom dekens. 

De Power turnout deken is het paradepaardje van Bucas, de deken heeft een onverwoestbare (reflecterende) ballistic buitenkant en unieke warmte isolerende (rode) binnenvoering, deze deken zorgt ervoor dat de temperatuur onder de deken altijd constant is ongeacht het veranderende weer. De Smartex dekens hebben eveneens een ballistic buitenkant en een stay-dry voering, deze is iets minder isolerend vandaar dat er een vulling in de winterdeken zit. De Irish dekens hebben een 1200D buitenkant en een nylonvoering. De Freedom dekens hebben een 600D buitenkant een nylonvoering. 

Bucas heeft tevens enkele therapeutische producten in het assortiment welke gemaakt zijn van het Recuptex materiaal. Deze producten stimuleren de doorbloeding en zorgen zo voor een sneller herstel en een soepeler paard.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.