Equifit

Equifit

EquiFit is een razend populair Amerikaans merk dat constant op zoek is naar nieuwe en betere manieren om ruiters en paarden naar een hoger niveau te begeleiden. EquiFit richt zich geheel op het ontwikkelen van onderscheidende en innovatieve producten die ruiter en paard helpen optimaal te presteren.

Het assortiment van Equifit bestaat uit beenbescherming en innovatieve producten gemaakt van de beste materialen. Alle producten van Equifit worden in de USA gemaakt en zijn tot in de kleinste details perfect afgewerkt.

Alle beenbeschermers van Equifit hebben een voering welke zich volledig naar de contouren van het been vormt wanneer deze in aanraking komt met lichaamswarmte. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm en voorkomt schuurplekken. De beenbeschermers voor de voorbenen hebben 3 elastieken sluitingen waardoor de beschermer een goede ondersteuning biedt aan de kogel. De beschermers zijn voorzien van een EverLeather buitenzijde, dit 100% diervriendelijke materiaal heeft een lederen look maar is krasbestendig en slijtvast. Zo zien je beschermers er zelfs bij intensief gebruik nog uit als nieuw!

Van laag naar hoog sorteren

1-24 van 47

Van laag naar hoog sorteren

1-24 van 47