Groom Away

Bij Dochorse hebben wij een ruim assortiment aan producten van Groom Away. Groom Away is al langere tijd actief op de markt en produceert 100% natuurlijke verzorgingsproducten. Groom Away is een Engels merk en is ook in het buitenland al jaren zeer geliefd.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Groom Away producten of wil jij advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten! 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Groom Away is sinds 1994 actief in het maken van 100% natuurlijke verzorgingsproducten voor paarden. Dit Engelse merk is al jarenlang razend populair en zeer geliefd in Engeland en nu ook verkrijgbaar bij DocHorse! Wij hebben een ruim assortiment aan producten van Groom away en kunnen jou daarnaast voorzien van een passend advies over een van onze Groom away producten.

Groom away is 100% natuurlijk

Alle producten van Groom Away zijn 100% natuurlijk. Dit maakt het merk onderscheidend ten opzichte van vele andere verzorgingsproducten. Doordat alle ingrediënten op natuurlijke basis zijn is er nauwelijks kans op irritatie. Wij horen steeds vaker dat paarden een geïrriteerde huid krijgen van bepaalde bodywashes en shampoo's, voornamelijk paarden welke geschoren zijn of een gevoelige huid hebben, de producten van Groom Away zijn perfect voor gevoelige paarden.

Het assortiment van Groom away

Het assortiment van Groom Away bestaat uit verschillende producten welke geschikt zijn voor dagelijks gebruik zoals shampoo's, bodywashes, anti-klit en leerverzorging. Tevens heeft Groom Away een aantal unieke producten voor het concours- en keurings klaar maken van je paard zoals een natuurlijke highlighter, een concealer en een show shimmer glansspray.

Tot slot zijn er nog enkele producten in het assortiment voor wanneer de huid extra verzorging nodig heeft zoals in het geval van mok, wondjes en jeuk.

Groom away soothing sun protection

Groom away heeft ook een zonbescherming voor paarden in het assortiment. Dit is een transpiratie bestendige en waterbestendige zonbescherming. Deze zonbescherming bevat factor 25 en heeft een hygiënische pomp om het gemakkelijk aan te kunnen brengen.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Groom away producten of wil je weten welke producten geschikt zijn voor jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste product.

© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.